BEMÆRK! Continia meddeler

Continia Cloud OCR kører bagud, hvilket forårsager længere behandlingstider end normalt. Vi skalerer vores infrastruktur for at fremskynde behandlingen af ​​verserende dokumenter.

Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse søndag d. 12/2 fra 10.00 - 14.00
Continia Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse. OCR behandling er utilgængelig i denne periode, da der udføres en teknisk opgradering, der kræver, at systemet er offline.
E-mails sendt til OCR-behandling under vedligeholdelse vil blive sat i kø som normalt og behandlet, når vi bringer OCR-tjenesten online igen.
 

 

Holm & Halby

Laboratorier i udvikling kræver IT i udvikling

Holm & Halby leverer og servicerer avanceret laboratorieudstyr til den  farmaceutiske branche, universiteter, hospitaler samt fødevareindustrien. Kunderne stiller høje krav til stabilitet, driftssikkerhed, teknisk service samt håndtering af data og dokumentation. Som et led i at optimere og have 100% styr på processerne inkl. ordre, levering og serviceeftersyn har C2IT hjulpet Holm & Halby og implementeret NAV Online.

Det er vigtigt for Holm & Halbys samarbejde med leverandører, at det er leverandører, der også er her i morgen og som tør udfordre os på vaner. Det gælder naturligvis også vores IT-system, hvor det er meget meget vigtigt for os, at vi altid er up-to-date og har noget, der er stabilt.

Jess Dahl Madsen

Økonomichef, Holm & Halby

Holm & Halby er i sync med voksende krav

Hør administrerende direktør Morten Dyrner og økonomichef Jess Dahl Madsen fortælle historien

Bag ethvert IT-system er der også nogle mennesker – og det er jo egentlig de mennesker, der sørger for, at IT-systemet fungerer og bliver lavet på den rigtige måde. Det vi oplever med C2IT er, at der er nogle gode mennesker bag, som vi også godt kan lide at være sammen med – og det gør det bare nemmere at løse opgaver i hverdagen, når kemien er på plads.

Morten Dyrner

Adm. direktør, Holm & Halby

Vil du vide mere?