fbpx

Jørgen Jensen Distribution

Den rigtige løsning der kan følge med vores forretning

Jørgen Jensen Distribution beskæftiger sig med national support inden for stykgods, pallegods og drift af lagerhotel. Som moderne transport- og logistikvirksomhed er de meget afhængige af en velfungerende IT-drift, som ikke mindst er skalerbar. De skal problemfrit kunne omstille sig hurtigt, så de kan vækste i det omfang de kan og vil. De har brug for IT-systemer, der er godt kørende på alle tidspunkter af døgnet, så de kan bevare overblikket over bookningerne og planlægge transporter for deres mere end 100 lastbiler.

JJD valgte at outsource deres IT, for at sikre en stabil drift og en sikker base. Det betyder, at de kan bruge deres tid på at drive virksomhed fremfor at spekulere i IT. Deres ræsonnement var at få nogle specialister til at stå for IT, så de kan fokusere på det de er gode til.

C2IT har håndteret vores skift fra den tidligere løsning til den nuværende yderst professionelt hele vejen igennem. De har tilgået os som en partner og lagt en masse kræfter i foranalysen af vores systemer og vores behov, så vi fik den rigtigt skalerede løsning i det nye setup.

Dan Løkke Borg

Salgs- og logistikchef, JJD

Slut med IT-bøvl hos JJD

Hør Dan Løkke Borg, salgs- og logisitkchef, fortælle historien

C2IT har en meget tilgængelig brugersupport på alle niveauer, som tiltalte os rigtig meget. Og på de tidspunkter, hvor det har været nødvendigt, har de været på pletten og været proaktive i deres tilgang til os som kunde og samarbejdspartner. Og det er vi rigtigt tilfredse med.

Dan Løkke Borg

Salgs- og logistikchef, JJD

Vil du vide mere?