Quorning Boats

Vi har sparet rigtig meget tid

Quorning Boats designer og producerer flerskrogsbåde i meget høj kvalitet. Flere af deres bådmodeller er blevet kåret til årets båd i både Europa og USA, og værftet oplever generel stor succes og interesse for bådene i hele verden.

Quorning Boats stod med et gammelt IT-system, der skabte nogle udfordringer, fordi de enkelte delelementer ikke talte ordentlig sammen. Faktisk beskriver de det selv som “kaos over hele linjen”. Så nu har de outsourcet al deres IT til C2IT.

Vi har tidligere brændt fingrene ved andre leverandører, og vi var bange for, om vi nu turde have tillid til C2IT, men alle vores bekymringer er blevet gjort til skamme. Alle aftaler er blevet overholdt gennem hele processen, løsningen virker og det har sparet os for rigtig meget tid. Vi er meget glade for samarbejdet.

Det har desuden stor betydning, at C2IT kan rumme det hele – både it-driften og NAV (ERP-løsning). Tidligere hvor vi havde forskellige leverandører hørte vi ofte ‘det er ikke vores problem – det er de andres.’ C2IT tager det fulde ansvar og dækker vores komplette IT-behov.

Lene Quorning

CFO, Quorning Boats

Vil du vide mere?