BEMÆRK! Continia meddeler

Continia Cloud OCR kører bagud, hvilket forårsager længere behandlingstider end normalt. Vi skalerer vores infrastruktur for at fremskynde behandlingen af ​​verserende dokumenter.

Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse søndag d. 12/2 fra 10.00 - 14.00
Continia Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse. OCR behandling er utilgængelig i denne periode, da der udføres en teknisk opgradering, der kræver, at systemet er offline.
E-mails sendt til OCR-behandling under vedligeholdelse vil blive sat i kø som normalt og behandlet, når vi bringer OCR-tjenesten online igen.
 

 
Kenneth Birk Nielsen

Kenneth er Digital Solution Architect i vores Microsoft Dynamics 365 forretning, hvor han rådgiver på tværs af Business Central og Power Platformen.

Kenneth evner, med sin mangeårige erfaring fra forskellige funktioner, at sætte sig ind i kundens forretning og identificere processer, der med fordel kan optimeres. Han er en stærk sparringspartner i øjenhøjde.

Privat bor Kenneth i Morud, er gift med Rikke og sammen har de børnene Nanna og Mikkel. Fritiden går med familien, padel og en løbetur i skoven.