fbpx
Mathias Moesgaard

Mathias er seniorkonsulent i vores outsourcing forretning, hvor han både arbejder med tekniske opgaver og er med til at sikre, at nye outsourcing kunder får en problemfri opstart hos C2IT.

Efter 3 år på IT-linjen på Varde Handelsskole startede han sin karriere i 2012 i Itplaneten, som sidenhen er blevet en del af C2IT.

For Mathias er det ikke så vigtigt hvilken teknologi han skal arbejde med, så længe det er udfordrende og det giver glade kunder i den anden ende. Er der noget der motiverer Mathias, så er det når der er travlt og han og kollegaerne rykker sammen i bussen og skaber magi for kunderne. Den bedste dag for Mathias er når kunderne uddeler ros for den oplevelse de har haft – og Mathias har næsten kun gode dage.

Privat bor Mathias i Aarhus med sin kæreste Maria, som til dagligt er sygeplejerske. Han gør en stor indsats for at holde sig i god form, og er jævnligt at finde med løbesko på, på cykel eller til CrossFit. Skal der slappes af foregår det sammen med vennerne og helst med Formel 1 i tv’et.