Kære kunde

Den 1. og 2. juni deltager alle C2IT´s medarbejdere i konferencen ”Days of Knowledge”, hvor vi vil lære nyt om hele Business Central og Power Platformen.

Derfor vil der være begrænset adgang til vores Helpdesk i disse to dage, og kun driftskritisk support vil blive håndteret.

Vi takker for din forståelse.

Mette Kjær Andersen

​Mette er COO i vores Microsoft Dynamics 365 forretning og har ansvaret for Kolding kontoret samt en række tværgående projekter.

Ledelse, forretningsudvikling, leverance og drift har siden 2003 været det primære i Mettes hverdag i IT-branchen, hvor hun startede som forretningskonsulent i 2000. Hun elsker at arbejde med mennesker – kollegaer som kunder – og arbejder ud fra, at sammen kommer vi længst og det bedste resultat skabes i fællesskabet. Mette motiveres ved at identificere det ikke udløste potentiale og derigennem skabe forandring og begejstring.

Privat bor hun i Vissenbjerg, er gift med Brian og sammen har de to børn – Emmelie og Tobias. Fritiden går med familien, venner og naturen – og meget gerne en tur ud i verden en gang i mellem.