BEMÆRK! Continia meddeler

Continia Cloud OCR kører bagud, hvilket forårsager længere behandlingstider end normalt. Vi skalerer vores infrastruktur for at fremskynde behandlingen af ​​verserende dokumenter.

Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse søndag d. 12/2 fra 10.00 - 14.00
Continia Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse. OCR behandling er utilgængelig i denne periode, da der udføres en teknisk opgradering, der kræver, at systemet er offline.
E-mails sendt til OCR-behandling under vedligeholdelse vil blive sat i kø som normalt og behandlet, når vi bringer OCR-tjenesten online igen.
 

 
Mette Kjær Andersen

​Mette er direktør i vores Microsoft Dynamics 365 forretning og har ansvaret for Kolding kontoret samt en række tværgående projekter.

Ledelse, forretningsudvikling, leverance og drift har siden 2003 været det primære i Mettes hverdag i IT-branchen, hvor hun startede som forretningskonsulent i 2000. Hun elsker at arbejde med mennesker – kollegaer som kunder – og arbejder ud fra, at sammen kommer vi længst og det bedste resultat skabes i fællesskabet. Mette motiveres ved at identificere det ikke udløste potentiale og derigennem skabe forandring og begejstring.

Privat bor hun i Vissenbjerg, er gift med Brian og sammen har de to børn – Emmelie og Tobias. Fritiden går med familien, venner og naturen – og meget gerne en tur ud i verden en gang i mellem.