fbpx
Michael Meister

Michael er adm. direktør for C2IT’s outsourcing-forretning på Sjælland og har arbejdet i IT-branchen siden 1989. Michael har haft forskellige roller som både konsulentchef og inden for Marketing, Salg og Services i både danske virksomheder og internationale koncerner, som AT&T/NCR og Dell. Senest har Michael været adm. direktør i Sentia Danmark, som han var med til at etablere i Danmark med sammenlægningen af Jaynet, Solido, Athena mfl. Michael er uddannet ingeniør og har læst økonomi og forandringsledelse som overbygning.

Michael er drevet af forretningsudvikling og at skabe rammerne for succes. Resultaterne skabes sammen med ”holdet”, hvor tillid, værdier, tempo og talent er nøgleord.

Privat er Michael far til Carina, Christian, Marcus og Nicklas og bor sammen med Trine, som er uddannet kok og fysiurgisk massør. Fritiden bruges på familie, gode venner – gerne ved grillen med et godt glas rødvin til – og på at lave lidt forskelligt sport. Desuden har Michael næsten også altid et byggeprojekt e.l. i gang. Men der skal være tid til fodbold på skærmen eller på stadion, når nu et par korsbåndsoperationer har sat en stopper for, at han selv kan spille.