Sådan får du succes med at lægge it-driften ud af huset

Håndbogen er til dig, der er leder i en mellemstor virksomhed

Fylder it-problemer og frustrerede it-brugere? Vil du gerne have mere tid til at udvikle din kerneforretning?

It-problemer er en tidssluger, der tynger din forretning. Når du outsourcer it-driften, slipper du for besværet , så du i stedet kan bruge din energi på at udvikle din virksomhed.

Hvad indeholder håndbogen?

Kom nemt og trygt gennem faserne i en it-outsourcingproces

Håndbogen guider dig gennem faserne i en it-outsourcingproces fra et ledelsesperspektiv. Bogen er fuld af konkrete tips og råd til, hvordan du får succes med at lægge din it-drift ud af huset – fra de første overvejelser til hverdagen med en ekstern it-afdeling. Bogen kan både læses fra ende til anden og bruges som opslagsværk, når du er i de respektive faser, så du undgår faldgruberne og sikrer, at du får succes med din it-outsourcing.

“Fuld af konkrete tips og råd til din it-outsourcingproces”

Du får svar på

  1. Er outsourcing relevant for min virksomhed?
  2. Hvilken partnertype har jeg brug for?
  3. Hvad skal jeg være obs på, når jeg vælger it-partner?
  4. Hvad skal jeg huske i kontrakten?
  5. Hvordan får jeg en god proces og et godt samarbejde med it-partneren?
  6. Hvad slipper jeg ikke for, når jeg outsourcer?

Om håndbogens forfatter

Allan Brunbakke har arbejdet med it og it-outsourcing siden 1997. Han har været involveret i mere end 200 virksomheders it-drift – og været i berøring med mere end 100 virksomheder med en outsourcet it-drift.

Allans erfaring har gjort ham i stand til at skrive en bog, der tager udgangspunkt i den virkelighed, som mange virksomhedsledere befinder sig i. Han har set strategier, der virker – og strategier, der ikke gør. Håndbogen er en samling af de erfaringer, Allan har gjort sig gennem årene.

Jeg hedder Allan. Siden 2002 har jeg været virksomhedsleder og forretningsudvikler. Jeg har været i it-branchen siden 1997 og er forfatter af håndbogen.