Cloud Drift og Support

Fullservice Outsourcing – den komplette virksomhedsløsning

Opnå maksimalt udbytte af jeres digitaliseringsinvestering med en sammenhængende leverance af Business Central, Power platformen, Office 365 og Azure. Dermed har I kun ét sted at ringe, kun én agenda samt en entydig placering af ansvar og fremdrift.

C2IT Cloud er et tilbud til den ambitiøse kunde der ønsker at optimere og udvikle sin forretning via digitalisering. Vores vision er at tilbyde en moderne og effektiv IT-løsning opbygget efter Best Practice principper. Det gør vi ved at levere og supportere en standardiseret og modulær cloudbaseret løsningsarkitektur der understøtter kundens forretning bedst mulig gennem en optimal sammensætning af Azure Services og nyeste produktivitetsværktøjer fra Microsoft.

Ved at tage ansvar for kundens daglige IT-drift, binder vi IT-infrastrukturen sammen med de velkendte Microsoft Apps, og dermed står vi på mål for en End-to-End service som vi oplever tilføjer stor værdi for vores kunder.

Den typiske kunde i C2IT Cloud er den mindre og mellemstore virksomhed der ved at outsource IT-driften, opnår et optimalt match mellem funktion, performance, sikkerhed og økonomi.

Læs mere om elementerne i vores løsninger:

Vil du vide mere?

Steffen Zwicki Meulengracht