Digital rådgivning

Digital rådgivning

Hos C2IT tilbyder vi uvildig digital strategi rådgivning til din virksomhed. Vores professionelle medarbejdere står klar til at sparre med dig omkring de næste skridt til din virksomheds digitale transformation. Vi rådgiver både små og store virksomheder.

Rådgivning til digital transformation

C2IT har rådgivere, der kan hjælpe din virksomhed med digital forretningsudvikling. Hos os får du transparente konsulenter og en sparringspartner med et nyt syn på, hvordan din virksomhed bedst muligt kan investere i digitalisering. Vores rådgivning tager udgangspunkt i ny teknologi, da vi hos C2IT altid følger med i de nyeste tendenser inden for den digitale verden. Derfor tilbyder vi at hjælpe dig i mål med din virksomheds digitale transformation. På den måde sikrer du din virksomheds konkurrenceevne ved at digitalisere og dermed effektivisere jeres arbejdsprocesser. Sammen finder vi frem til hvilken løsning, der er den rette for dig, uanset om det handler om at optimere arbejdsgange, få indsigt i kunders adfærd eller noget helt tredje. C2IT kan hjælpe dig med at få forretningsmæssig værdi gennem digitalisering.

Digital omstilling med udgangspunkt i din forretning

Digital strategi rådgivning er altid med udgangspunkt i dine ønsker for virksomhedens digitale transformation. Som digital rådgiver er det vores vigtigste opgave at gøre brug af den digitale strategi, der fører til dine mål for fremtiden. Med udgangspunkt heri finder vores specialister frem til, hvordan en optimering af jeres IT vil se ud. Vi rådgiver dig til hvilke teknologier, der bedst passer til virksomhedens forretningsstrategi, og sammen finder vi den rette strategi til jeres digitalisering.

Digital strategi rådgivning: hvordan foregår det?

Hos C2IT har vi udviklet en 10-punkts guide for digitalisering. På baggrund af vores erfaringer og kompetencer har vi udviklet 10 skridt til vores fælles rejse mod digitalisering, som munder ud i den endelige implementering og evaluering af vores digitaliseringsprojekt. C2IT udarbejder en digital strategi, hvor vi tilbyder sparring med vores eksperter, som også leverer teknologiske løsninger. Vi tilbyder ligeledes din virksomhed at få tilknyttet en ekstern digitaliseringsrådgiver, der kan fungere som medlem ved virksomhedens Digitale Advisory Board eller som interim projektleder eller bestyrelsesmedlem med henblik på din digitale transformation. Hos C2IT har vi udviklet en agil projektmodel, der sikrer IT-projektledelse med ansvar. Modellen har fokus på dynamisk udvikling, implementering og samarbejde og sikrer derved, at vi kommer i mål.

Kontakt os i dag

Kontakt os for at høre mere om, hvordan digitalisering kan implementeres hos dig og din virksomhed. Vores team sidder klar til at tage en uforpligtende snak om dit kommende projekt og digitale muligheder. Fang vores ekspert inden for digitalisering Johannes Tange Jørgensen på telefon +45 20 89 23 11 eller på mail jtj@c2it.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du vide mere?

Johannes Tange Jørgensen