fbpx

Hvorfor outsource IT-driften?

Stabilitet og skalerbarhed

Der er mange gode grunde til at outsource IT-driften. Først og fremmest giver det altid en ro, at overlade kompliceret teknik og komplicerede processer til kompetente fagpersoner, som man stoler på. Når I outsourcer til C2IT, hvor det at holde IT kørende og up to date er en kernekompetence, undgår I selv at skulle have IT-driftskompetencer og holde dem opdaterede. Ved at outsource har I altid adgang til de rette kompetencer, processer og løsninger.

Det kan være, at I kun har ressourcer til at have få IT-medarbejdere ansat, men at jeres forretning er afhængig af en velfungerende og professionel IT-drift. Så snart I skal afsætte ressourcer til at holde jeres IT kørende, afgår der ressourcer fra kerneforretningen, og det vil ofte kunne ses på bundlinjen. Men det kan også være med til at skabe irritation, negativitet og frustration i jeres virksomhed.

Med en outsourcing af IT-driften til C2IT kan I sørge for altid at være up to date på teknologien, minimere nedetid, have optimerede processer og sikre virksomhedens skalerbarhed. I det hele taget kan I få ro til at fokusere på udviklingen af jeres forretning.

Læs mere om hvorfor andre virksomheder vælger at outsource IT-driften i vores håndbog om succesfuld outsourcing.

Vil du vide mere?

Michael Due Brodersen
Vestdanmark
Morten Jensen
Østdanmark