fbpx

Servicekoncepter

All-Inclusive eller servicekatalog?

Vi tilbyder to forskellige koncepter for IT-outsourcing: Vi kan levere en All Inclusive-løsning, hvor al IT-drift og support er inkluderet til en fast pris – også det, der foregår on-site hos jer. Som alternativ har vi et servicekatalog, hvorfra enkeltstående services kan til- og fravælges, så den samlede aftale passer præcist til jeres behov.

Vores services kan omhandle al drift og support af jeres servere og data, netværk og sikkerhed, jeres brugere og alle deres enheder. Og vi kan håndtere jeres IT-indkøb, licensstyring m.v.

I kan dermed selv vælge, om I ønsker nogle få services outsourcet eller en komplet outsourcing af hele IT-afdelingen.

Fælles for vores koncepter er, at når vi har udarbejdet en aftale, har I et fuldstændig overblik over, hvad vi tager ansvaret for, hvad I selv skal håndtere og hvad aftalen koster.

 

All Inclusive

Aftaler om IT-outsourcing kan være uoverskuelige og svære at gennemskue. Hvad er inkluderet i aftalen? Hvad udløser en ekstraregning? Med vores All Inclusive-koncept slipper I for uforudsete og ubehagelige overraskelser. På den måde kan I budgettere udgifter til IT-drift og outsourcing helt præcist.

Med andre ord kan vi med en All Inclusive-løsning sørge for, at der er helt styr på jeres IT-drift til en helt fast pris. Og så kan I bruge kræfterne på det, I gør bedst; at drive og udvikle jeres virksomhed.

Servicekatalog

Vi har udarbejdet et omfattende katalog, der giver et overblik over de mange services vi kan levere. Vores services kan inddeles i fire overordnede kategorier:

Servere og data
Det dækker blandt andet over serverhosting og -drift, databackup, Office 365 og webhotel

Netværk og sikkerhed
Herunder netværksdrift, antivirus og generel sikkerhed mm.

Brugere og brugerenheder
Brugersupport og PC-installation.

Generelle services
Det gælder blandt andet ledelsesrapportering, webshop til bestilling af hardware og software og licenshåndtering.

Vil du vide mere?

Michael Due Brodersen
Vestdanmark
Morten Jensen
Østdanmark