Business Intelligence

Få værdi ud af data

Er I i stand til at træffe de rigtige beslutninger på baggrund af jeres data?

Vi hjælper jer med at indsamle og konvertere data i et struktureret og centraliseret Data Warehouse med en let tilgængelig brugergrænseflade. På den måde kan I benytte data som viden, og I er dermed ikke længere nødt til at tage beslutninger baseret på antagelser.

Hos os spiller det ikke den store rolle, om I bruger Microsoft Excel, Power BI, Prophix eller noget helt fjerde.

For nogle brugere er adgang til et struktureret datasæt via Excel rigeligt, mens data for andre først bliver relevante, når de præsenteres i en sammenhæng, der er relevant for netop den funktion, de udfører; når den pågældende data giver mening for præcis de spørgsmål, de skal have svar på i netop deres dagligdag.

Vi ser ofte, at vores kunder vælger en hybrid imellem et dediceret præsentationsværktøj og Excel. På den måde kan alle brugere få præsenteret data som information i det format, der passer til netop deres funktion. Det giver fornemmelsen af skræddersyet information uden at rettigheder og adgangen til data begrænses for andre brugere.

Med den rigtige BI-løsning kan I komme på forkant med forretningens behov. Vi kan hjælpe jer med en effektiv løsning, hvor I altid har adgang til data i real tid i modsætning til løsninger, hvor underliggende data blot opdateres dagligt. Men uanset hvad, så kan vi give jer sparring på, hvordan I kan bruge jeres data til at nå frem til forudsigelser om jeres forretnings fremtid – baseret på viden fra både i går og i dag.

I vores BI team har vi valgt at samarbejde med tre stærke leverandører på området:

Vil du vide mere?

Johannes Tange Jørgensen