Corporate Performance Management

Budget og planlægning

Tid er et værdifuldt parameter, og håndteringen af jeres årlige budget sluger helt sikkert sin del af jeres tid. Og når virksomheden vokser, bliver budgettet mere komplekst og sværere at håndtere. Så I har brug for det rigtige værktøj for at kunne strømline budgettet og øge nøjagtigheden.

Hvad enten I ønsker en simpel model baseret på jeres finanskonti, eller om I stræber efter den fuldt automatiserede model med salgsbudget, OPEX-budget, medarbejderbudget eller Cash flow-budget, har vi garanteret den helt rigtige løsning til jer. Ved hjælp af Prophix kan jeres budgetproces styres sikkert i havn i form af notifikationer og workflows, der understøtter lige nøjagtig jeres forretning.

Rapportering og konsolidering

Indeholder jeres rapporter oplysninger fra en række forskellige datakilder? Kan I konsolidere oplysninger i et let læseligt og printbart format? Har I tillid til validiteten og pålideligheden af oplysningerne i jeres rapporter?

For mange organisationer er finansiel rapportering en kæmpe udfordring. Afdelinger, ledere og eksterne interessenter kræver alle forskellige rapporteringsformater. Medarbejdere bruger ofte mange timer på formatering af regneark, konsolidering af data og samling af rapporter. Og selv når de er færdige, er der ingen mulighed for at bekræfte, om den relevante interessent har læst og forstået rapporten.

Indenfor CPM-området har vi stærke samarbejder med Prophix og Jet Reports.

Vil du vide mere?

Johannes Tange Jørgensen