Microsoft Power Apps

Forretningsunderstøttende applikationer

Power Apps er en applikation under Power Platformen, hvormed du kan bygge forretningsunderstøttende apps, som kan afvikles på Smartphones, Tablets eller PC’ere. Altså på den enhed som giver mening for din virksomhed eller de enkelte brugere.

Med Power Apps tilbyder Microsoft en smart og intelligent måde at opsamle, konsolidere og dele data på – og i det hele taget sætte strøm til jeres processer.

Brug Power Apps på farten tilpasset din rolle

Med Power Apps kan du interagere direkte med andre af virksomhedens systemer, herunder jeres ERP-system. Og det uanset om du er i marken eller om du sidder på kontoret.

Power Apps tilpasser sig intelligent efter dit AD (bruger ID), og viser dig den brugergrænseflade, der er relevant for lige netop din rolle. Så back-office medarbejdere og folk i marken tilgår samme app, men med tilpassede funktioner.

Alverdens formål

Kun fantasien sætter grænser for Power Apps’ anvendelsesformål:

  • Opsamling af data i marken med direkte integration til dine andre systemer
  • Understøttelse af projektstyring
  • Som del-element i et større system-setup som eksempelvis et budgetsystem
  • Skræddersyede systemer, hvor standardsystemer kommer til kort
  • Håndtering af centrale data, som ikke bor naturligt i andre af virksomhedens systemer
  • Dokumentation af kvalitetstest i produktionen.

Vi har hos C2IT en lang årrække af relevant erfaring bag os. Derfor sikrer vi en kompetent og funktionel løsning for din forretning og kan yde sparring på samtlige niveauer.

Tag fat i os, hvis vi sammen skal vurdere om Power Apps kan være relevant for jer, eller den udfordring I står overfor, eller om I bør kigge i andre retninger.

Vil du vide mere?

Johannes Tange Jørgensen