BEMÆRK! Continia meddeler

Continia Cloud OCR kører bagud, hvilket forårsager længere behandlingstider end normalt. Vi skalerer vores infrastruktur for at fremskynde behandlingen af ​​verserende dokumenter.

Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse søndag d. 12/2 fra 10.00 - 14.00
Continia Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse. OCR behandling er utilgængelig i denne periode, da der udføres en teknisk opgradering, der kræver, at systemet er offline.
E-mails sendt til OCR-behandling under vedligeholdelse vil blive sat i kø som normalt og behandlet, når vi bringer OCR-tjenesten online igen.
 

 

Microsoft Power Platform

Digitalisér din forretning med Power Platformen

Microsofts Power Platform er en samling af applikationer, som hver for sig eller i fællesskab kan understøtte digitalisering af din forretning, og som let integreres med resten af virksomhedens systemer. 

Power Platformen består af:

Microsoft

Skræddersy og integrer til virksomhedens andre systemer

Power Platformens applikationer kan let forbindes via connectors, indlejres i hinanden, eller på anden måde integreres i ét fælles system. Ligeledes kan du forbinde Power Platformen til et hav af datakilder – herunder de fleste ERP-systemer, såsom Dynamics Business Central/NAV, E-conomic, Axapta etc.

Det betyder, at du kan bygge robuste end-to-end forretningsløsninger, som understøtter dataopsamling, konsolidering, rapportering og validering. Desuden kan du bygge systemer, som let adopteres af brugerne ved et brugervenligt user interface og en elegant og smidig integration til resten af jeres systemer.

En af Power Platformens helt store styrker er mulighederne for kompromisløs tilpasning til lige præcis jeres behov og ønsker i forhold til at arbejde med data og processer.

Tag fat i os, hvis du vil høre mere om Microsoft Power Platform og hvordan den kan understøtte jeres forretning.

Vil du vide mere?

Jesper Martin Gram-Jensen
Kenneth Birk Nielsen