Spiludvikling

Brug elementer fra spil til læring

Du tænker sikkert, at det slet ikke giver mening, at en virksomhed som C2IT rummer spiludvikling – og da slet ikke når vi siger, at vores speciale er mobilspil. Hvad i alverden skal en virksomhed som din bruge et mobilspil til – og hvilke potentialer er der i det?

Vi ser spiludvikling som en super spændende mulighed for at påvirke og ændre adfærd. Dermed bliver det et interessant værktøj for læring og ledelse, som dermed får en ny og anderledes tilgang til forandringsprojekterne, som vi alt for ofte tager for let på og som dermed skaber problemer.

Spiludvikling kan dog langt mere end dette, idet vi som partner for Unity har mulighed for at skabe simulationer af dine produkter i en virtuel fysisk verden. Det betyder, at du langt hurtigere kan få feedback og dermed kan slippe for en masse omkostninger i din produktudvikling.

Potentialet i spiludvikling er derfor gigantisk og vi tror, at vi kun har set toppen af isbjerget i forhold til hvor mange spil der bliver brugt i en organisatorisk kontekst. Spørgsmålet er derfor blot, om du er parat til at gentænke dit næste forandringsprojekt?

Hvis du er nysgerrig på hvordan du kan udnytte spilteknologi og gamification i netop din virksomhed, så tag endelig fat i vores eksperter hos IT Kartellet, der er en del af C2IT Group.

Vil du vide mere?

Så er du meget velkommen til at besøge itkartellet.dk eller kontakte: