Web Applikationer

Web Applikationer – udvikling af webløsninger

Markedet for software er ofte helt uoverskueligt og der findes ufattelige mængder af standardsystemer, services og tjenester, som kan løfte din forretning. Men til tider er der brug for lige netop at sætte strøm til din virksomheds store tvist i markedet. Det som gør lige netop jer unikke og som er jeres key selling point – enten administrativt for jeres medarbejdere, eller eksternt overfor jeres kunder.

Vi er specialister i udvikling af webløsninger i PHP, Node.JS, .NET som backend og med Angular, React eller Vue.JS som frontend. Kort sagt de allermest brugte frameworks, som sikrer, at vi altid når i mål med din løsning – som vil være fremtidsikret mange år frem i tid.

Hos os tager vi dig i hånden fra allerførste step og bidrager gerne til analysen af dine brugeres behov, så vi er helt sikre på, at vi får bygget den rigtige tekniske løsning. Vi analyserer dit tekniske setup og sørger for, at din webapplikation spiller optimalt sammen med dine eksisterende systemer, så du kan bruge flest mulige standardsystemer og dermed holde dine omkostninger til udvikling på et minimum.

Vi tror på, at vi sammen skal arbejde tillidsfyldt og agilt – og at samarbejdet skal holde i rigtige mange år.

Vil du vide mere?

Så er du meget velkommen til at besøge itkartellet.dk eller kontakte: