CSR

Vores samfundsansvar

Vi arbejder løbende med at integrere sociale og miljømæssige hensyn i vores forretningsaktiviteter og vores interaktion med kunder, leverandører og medarbejdere.

Miljø

C2IT sparer på naturens ressourcer og tilstræber at vores virksomhed belaster miljøet mindst muligt.

C2IT afsøger løbende ny viden og teknologi, som sikrer øget miljøbeskyttelse.
F.eks. flyttede vi tidligt vores “gamle”server- og storageudstyr til et topmoderne datacenter, der har fokus på energieffektivisering.

C2IT sikrer en høj grad af genanvendelse og minimering af spild.
F.eks. har vi implementeret printerløsningen “Follow me print”, der minimerer papirspild

C2IT forsøger at sikre en lavere klimapåvirkning fx gennem reducering af vand-, energi- og papirforbrug.
Vi forsøger at minimere kørsel så meget, som det nu er muligt i en kundeorienteret konsulent- og rådgivningsforretning og har bl.a. implementeret AV-udstyr på alle lokationer for at mindske kørsel, når vi kan.

 

Social ansvarlighed

C2IT forventer, at medarbejderne agerer på en socialt ansvarlig måde i arbejdsøjemed. Vi tolerer ikke diskrimination på baggrund af etnicitet, politisk tilhørsforhold, alder, køn, handicap, religion, seksuel orientering eller foreningsmedlemsskab.
C2IT benytter ikke og tolerer ikke brugen af børnearbejde eller arbejde under tvang hos os og hos vores leverandører, samarbejdspartnere og kunder.

Ligestilling
I C2IT er der ligestilling mellem kønnene – både hvad angår karrieremuligheder og lønforhold. Medarbejderne lønnes efter kvalifikationer, ansvar og arbejdsopgavernes karakter, uden hensyn til køn. Hos C2IT gælder kompetencen ikke kønnet! Så er du kvinde- eller mandschauvinist, er du ikke velkommen her…

Elever/praktikanter
Vi tager elever og praktikanter i det omfang, vi har ressourcer til det, og når vi er sikre på, at vi kan give dem det rigtige fundament for deres videre udvikling og liv.
På tilsvarende måde prøver vi at hjælpe mennesker, der skal i arbejdsprøvning som en del af deres tilbagevenden til arbejdsmarkedet.
I den anden ende af arbejdslivet forsøger vi hvis det er ønsket af tilbyde individuelle arbejdsordninger der passer til en af medarbejderen ønsket ændret balance mellem privat og arbejdslivet.

Uddannelsesinstitutioner
Vi har et innovationssamarbejde med forskellige uddannelsesinstitutioner med fokus på ideer, innovation, design og udvikling. Vi samarbejder desuden med flere udbydere af videregående uddannelser – herunder IBC, SDU og Aarhus Universitet.
Ligeledes er vi involveret i et projekt omkring digitalisering i børnehøjde og Almas Intelligente Have sammen med Mølleskolen i Ry, som du kan se mere om her >>

Velgørenhed og foreninger
Fra dag ét af C2ITs eksistens har vi ønsket at støtte både små og store velgørende formål. Vi har gennem årene støttet alt fra lokale fodboldhold og ildsjæle til Kræftens Bekæmpelse, hvor vi har været erhvervspartner i mere end 10 år.
Når det kommer til idrætsklubber er vores politik, at vi støtter med et mindre tilskud, hvis en af vores ansatte er involveret og/eller har børn der spiller i klubben.
Resten af vores sponsorpenge går til Kræftens Bekæmpelse, Team Rynkeby, Scleroseforeningen, Julemærkehjemmene og lignende formål. Vi støtter hellere den lille sag hvor vi kan gøre en større forskel end f.eks. store reklamebaserede indsamlingsshows i TV. Så hvis du ringer for at få 100.000 kr. til et tv-show, så er det ikke så sandsynligt, at du får et ja, som hvis det er en mindre men lige så god sag til 5.000 kr.

Kunst og kultur
Vores kunstforening arbejder direkte sammen med en række dygtige danske kunstnere. Udover at vi får spændende kontormiljøer, giver vi på den måde en direkte håndsrækning til udvikling af dansk kunst og kultur.

Livet er for kort til ligegyldighed
Carsten Sixhøi

CEO, C2IT

Udvalgte formål

Ole og Team Rynkeby

Kunstner Mogens Leander

Henriette, Jesper og Michael til Stafet for Livet

Michael til Cykelnerven

Anita til Pink Cup

Julemærkemarchen

Julemærkemarchen

Johanne på afrikansk børnehjem