Webinar: Administrér kreditforsikring i eget økonomisystem – 4. maj

21. april 2021

Få kreditforsikring integreret i  NAV/Business Central

Global uro er med til at øge risikoen og usikkerheden markant, når du sælger på kredit.

Med en kreditforsikring fra Atradius kan du få dækket tab på kunder, der går konkurs eller ikke er i stand til at betale deres udeståender. Samtidig foretager Atradius en kreditvurdering af din portefølje, det sikrer overblik og mulighed for konsistent opfølgning på dine debitorer. Desuden får du adgang til indgående viden om de globale markeder og den økonomiske situation. Risikoen og uforudsigeligheden er steget markant de seneste år. Coronapandemien, handelskrig, Brexit og kuldsejlede fragtskibe i Suez-kanalen er blot eksempler på, hvorfor det mere end nogensinde før er blevet vigtigt at afdække sin risiko for tab på debitorer.

Atradius har udviklet løsningen Atradius Flow til Microsoft Dynamics, der integrerer kreditforsikring med jeres økonomisystem. Med Atradius Flow kan I arbejde i jeres eget velkendte miljø og samtidig få fordel af en løsning, der understøtter og automatiserer processer, som relaterer sig til jeres kreditforsikring. I får samtidig en høj grad af sikkerhed ved, at jeres data er relateret til kreditforsikring er opdaterede og korrekte. Atradius Flow er nemt og hurtigt at installere.

Hør mere om fordelene ved Atradius Flow på vores webinar. Her får du en kort intro til Atradius og  kreditforsikring samt får indblik i integrationen til NAV/Business Central og hvor nemt du kan komme i gang.

Vi glæder os til at inspirere dig til at digitalisere dine processer omkring kreditforsikring, så du kan spare tid, skabe effektivitet og reducere risikoen for fejl!

Praktiske info:

Tirsdag den 4. maj 2021 kl. 14:00-14:45.

Webinaret foregår live med vores samarbejdspartner Atradius i Microsoft Teams.

Deltagelse er gratis.

WEBINARET ER AFHOLDT

>> Se andre arrangementer her

Vil du vide mere?

Johannes Tange Jørgensen