Webinar: Kom i gang med IoT – 24. november

3. november 2021

Gennemfør næste niveau af digitalisering ved at bruge IoT

IoT – Internet of Things – er blevet moden til at effektivisere, skabe bedre service og grønne løsninger for stort set alle virksomheder.

Deltag på webinaret og hør hvordan du kan bruge IoT til at skabe god forretning og grøn omstilling. For hvorfor ikke bruge automatisk input fra en sensor i stedet for manuel indtastning?

Sensorer og infrastruktur er blevet mere modent og det er muligt at arbejde i Open Source miljøer. Man behøver ikke være en stor virksomhed for at komme i gang med at bruge IoT!

Vi vil med en række cases give dig inspiration til, hvordan du ved hjælp af både nye og eksisterende sensorer samt andre input kan skabe effektive IoT løsninger.

Webinaret henvender sig til afdelingsledere,  product owners, projektledere, arkitekter og øvrige beslutningstagere.

Praktiske info:

Onsdag den 24. november 2021 kl. 14:00-15:00.

Oplægsholder er Anders Kofod-Petersen, IoT Manager hos IT Kartellet. Anders er desuden professor på Norwegian University of Science and Technology (NTNU), involveret i en lang række AI og IoT startups og tidligere i Alexandra Instituttet. Desuden deltager Hanne Breddam, der er CCO hos IT Kartellet, der også er en del af C2IT Group.

Deltagelse er gratis.

 

På webinaret vil vi blandt andet komme ind på:

  • Hvilke typer sensorer og samlede IoT løsninger vi ser i anvendelse
  • Hvordan du kan spare penge, ressourcer og få bedre indeklima ved mere smart brug af lokaler, f.eks. indenfor uddannelse og kontormiljø
  • Hvordan du med IoT kan bidrage til den grønne omstilling, spare penge og give bedre service med dynamisk ruteplanlægning både i offentlig og privat sektor
  • Hvordan du kan optimere din logistik f.eks. lastbiltransport ved at have styr på hvor dine produkter befinder sig samt deres kvalitet
  • Hvordan du kommer i gang med IoT.

Deltag i webinaret hvis du:

.. ønsker at blive inspireret af hvordan ny teknologi kan ændre din virksomhed
.. vil gøre din virksomhed parat til næste generation af medarbejdere, som er digitale natives
.. vil have hurtige måder at implementere nye processer
.. vil have bedre datakvalitet.

Vi glæder os til at inspirere dig!

Vil du vide mere?

Så er du meget velkommen til at kontakte IT Kartellet:

 

Webinarserie: Digitalisering

Webinaret er en del af en webinarserie, som vi tilbyder ultimo 2021. Webinarerne gennemføres dels af C2IT dels af IT Kartellet. Med webinarerne ønsker vi at inspirere dig til, hvordan du ved at automatisere forskellige processer i din virksomhed kan øge graden af digitalisering og optimere forretningen.