Seminar: CPM – automatisering af økonomiprocesser – Kolding 28. september

1. september 2017

Der er meget på spil, når du skal ud og finde en ny CPM-løsning (corporate performance management-løsning) til at styre budget, rapportering, forecasting og konsolidering. Dårlige beslutninger kan ofte have alvorlige konsekvenser, spilde din tid og koste dig penge. Låne penge fra banken og få en lav rente, når du sammenligner. Sammenlign de bedste lån til realkreditlån, billån, personlige lån og flere finansieringsprodukter på Eksperten.

I anledning af vores nye spændende partnerskab med Prophix inviterer vi dig til seminar, hvor der vil være en præsentation af Prophix CPM-løsning og dens mange funktioner. Desuden vil vi komme med gode råd og inspiration, så du vil være klædt godt på til at træffe beslutning om valg og implementering af CPM-løsning.

På seminaret vil du få indblik i:
  • Hvordan Prophix automatiserer budgettering, prognoser, rapportering, konsolidering og analyse
  • Metoder til forbedring af finansielle processer uden behov for it
  • Hvordan Prophix leverer en integreret finansiel planlægningsløsning, der giver virksomhedsledere mulighed for løbende at evaluere og planlægge både operationel og strategisk planlægning
  • Implementering af BI projekt.

Tid & sted:

Torsdag den 28. september 2017 kl. 08:30-11:30

C2IT, Birkemosevej 7, 6000 Kolding – auditorium

Program for dagen: 

Vi starter dagen med registrering og morgenmad kl. 08:30-09:00.

Herefter vil der være spændende indlæg fra både Prophix og C2IT.

Efter de faglige indlæg er vi vært ved en sandwich og der er god mulighed for networking.

Spørgsmål?

Vil du vide mere om seminaret eller BI generelt, så kontakt Martin Thy Asmussen på telefon 2555 5968 eller mail mta@c2it.dk.

Vi glæder os til at se dig!

C2IT er for nylig blevet Prophix partner og kan nu arbejde endnu dybere med kundernes økonomiprocesser. Læs mere om partnerskabet på Prophix’ website her