BEMÆRK! Continia meddeler

Continia Cloud OCR kører bagud, hvilket forårsager længere behandlingstider end normalt. Vi skalerer vores infrastruktur for at fremskynde behandlingen af ​​verserende dokumenter.

Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse søndag d. 12/2 fra 10.00 - 14.00
Continia Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse. OCR behandling er utilgængelig i denne periode, da der udføres en teknisk opgradering, der kræver, at systemet er offline.
E-mails sendt til OCR-behandling under vedligeholdelse vil blive sat i kø som normalt og behandlet, når vi bringer OCR-tjenesten online igen.
 

 

Webinar: Continia Document Capture + Expense Management – 15. september

14. august 2020

Continia Document Capture + Expense Management


Document Capture

Lær hvordan du strømliner og automatiserer alle trin i den daglige håndtering af dokumenter – fra modtagelse og registrering af et dokument til godkendelse, bogføring og i sidste ende, fremsøgning af dokumenter fra det digitale arkiv. Se hele dokumentets rejse, fra modtagelse, genkendelse, godkendelse til bogføring udelukkende ved hjælp af Continia Document Capture.

Expense Management
En del af Document Capture webinar:
Lær hvordan din virksomhed kan digitalisere og automatisere hele processen omkring rejseafregning, kørsel og diæter ved hjælp af Continia Expense Management til Microsoft Dynamics NAV og Business Central. Se hvor nemt det er for både de rejsende, bogholderiet, og godkenderen.

Webinaret foregår live med vores samarbejdspartner Continia.

Deltagelse er gratis.

Tidspunkt:

Tirsdag den 15. september 2020 kl. 10:00-12:30.

 

WEBINARET ER AFHOLDT

>> Se andre arrangementer her

Webinarserie Continia

Webinaret er en del af en webinarserie, som vi tilbyder i samarbejde med Continia i september. Lær hvordan du kan automatisere administrative processer med Continia løsninger til Business Central/NAV.

Tilmeld dig et eller flere af webinarerne omkring Continias løsninger og få en gennemgang af løsningerne.

Vil du vide mere?

Lars Christiansen