Webinar: Freightsolution – fragthåndtering i Business Central – 6. september

27. juli 2022

Automatisér håndteringen af dine fragtomkostninger i Business Central

Hvad koster det at sende 4 paller fra Aarhus til Barcelona, og hvad har du egentlig af reelle fragtomkostninger helt ned på ordreniveau? Sender du måske ordrer, som du i sidste ende taber penge på grundet et uoverskueligt og skiftende fragtmarked?

Fragt, og specielt fragtomkostninger, er en svær størrelse – også selvom man har mange års erfaring og uddannelse i bagagen.

I dette webinar bliver du klogere på, hvordan man via Freightsolution bl.a. kan:

  • Beregne kostpriser på fragten inkl. gebyrer og tillæg ud fra dine egne fragtaftaler og samtidig få priserne overført til Business Central.
  • Automatisk tjekke dine fragtfakturaer for fejl og gebyrer og overføre fragtomkostninger for forsendelsen direkte fra dine fragtfakturaer og videre til Business Central.
  • Se eksempler på hvordan danske virksomheder får det komplette statistiske overblik over deres fragtomkostninger samt bruger data fra fragtfakturaer til at sammenligne fragtaftaler og tilbud med hinanden.

Tidspunkt:

Tirsdag den 6. september 2022 kl. 10:00-10:45.

Webinaret foregår live med vores samarbejdspartner Freightsolution. Oplægsholder er Peter Engedal Koch.

Deltagelse er gratis.

WEBINARET ER AFHOLDT

>> Se andre arrangementer her

Freightsolution

Freightsolution er en cloud-baseret platform som vil revolutionere fragtbranchen ved bl.a. at gøre det mere gennemskueligt at beregne fragtpriser, tjekke fragtfakturaer og sammenligne fragttilbud. Med mulighed for at hente data på fragtomkostninger via et åbent API eller fil-udveksling, kan Freightsolution nemt integreres i virksomhedens ERP-system.

 

Freightsolution - Automatisér håndteringen af dine fragtomkostninger i Business Central

Webinarserie: Digitalisering

Webinaret er en del af en webinarserie, som  gennemføres dels af C2IT dels af vores samarbejdspartnere. Med webinarerne ønsker vi at inspirere dig til, hvordan du ved at automatisere forskellige processer i din virksomhed kan øge graden af digitalisering og optimere forretningen.

Vil du vide mere?