Webinar: NAV moduler til produktion – 9. november

3. oktober 2017

Optimering med tillægsløsninger til Dynamics NAV – produktion

Hos C2IT har vi taget to nye NAV moduler til produktion ind i porteføljen, nemlig ItemPlaning og CadConnect fra NAVEKSA.

På dette NAVEKSA webinar kan du se modulerne i funktion.

Brug en time foran skærmen, bliv inspireret og se mulighederne med løsningerne.

NAVEKSA ItemPlanning

Hvor ofte får du spørgsmålene “ hvornår kan du levere vores ordre?” eller “hvad er konsekvenserne af en ændring i ordrestørrelsen?”

Med ItemPlanning kan I give jeres kunder præcise svar vedr. leveringstidspunkt og leveringsmængde. Samtidig får I et overblik over evt. ændringers konsekvens for relevante styklister og salgsordrer. Med ItemPlanning får man et fuldt overblik over virksomhedens beholdninger. Man kan simulere ændringer i ordrestørrelse og leveringsdato, og se den direkte indvirkning på bl.a. salgsordrer. Alt i ét cockpit!

NAVEKSA CadConnect

Overfører I styklister ved manuelt at taste data i MS Dynamics NAV? Ønsker I en smidigere og hurtigere overførsel af varer, styklister, ruter og processer direkte fra konstruktionen til produktionen?

CadConnect giver mulighed for automatisk oprettelse af styklister, varer, ruter og processer til produktion med MS Dynamics NAV baseret på jeres tekniske konstruktioner i et CAD system – på kun få minutter. Man kan selvfølgelig til enhver tid ændre og vedligeholde konstruktionstegninger.

NB! Begge moduler er Plug and Play moduler. Det er ikke nødvendigt at kode, og modulet ændrer ikke data i MS Dynamics NAV. Kompatibel med MS Dynamics NAV version 2.6 til og med version 2017.

Spørgsmål?

Vil du vide mere om webinaret eller tillægsløsninger til Microsoft Dynamics NAV, så kontakt Lars Christiansen på telefon 25 55 59 40 eller mail lch@c2it.dk.