BEMÆRK! Continia meddeler

Continia Cloud OCR kører bagud, hvilket forårsager længere behandlingstider end normalt. Vi skalerer vores infrastruktur for at fremskynde behandlingen af ​​verserende dokumenter.

Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse søndag d. 12/2 fra 10.00 - 14.00
Continia Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse. OCR behandling er utilgængelig i denne periode, da der udføres en teknisk opgradering, der kræver, at systemet er offline.
E-mails sendt til OCR-behandling under vedligeholdelse vil blive sat i kø som normalt og behandlet, når vi bringer OCR-tjenesten online igen.
 

 

Billund Vand

Fleksibelt økonomisystem og forenklede processer giver glade brugere

Forsyningsvirksomheden Billund Vand havde et ønske om at skifte en forældet AX løsning ud med en mere simpel, automatiseret og fleksibel økonomiløsning, som var i stand til at forenkle processer, spare tid og samtidig skabe et bedre overblik i dagligdagen. Som udgangspunkt ønskede Billund Vand en løsning så tæt på standard som muligt.

De primære områder, som Billund Vand ønskede understøttet var:

  • Finans
  • Projektstyring
  • Elektronisk håndtering af både ind- og udgående fakturaer.

Billund Vand valgte C2IT som samarbejdspartner på Microsoft Dynamics NAV 2017.

Med skiftet til NAV 2017 har vi fået en løsning, der er rollebaseret og meget brugervenlig. Den øgede automatisering og ændring af arbejdsprocesserne sparer brugerne meget tid og mindsker antallet af fejl.

De tilpassede roller giver et forbedret overblik i økonomiafdelingen, og alle bilagsgodkendere kan nu kigge på tværs af regnskaberne i ét skærmbillede. Driftslederne og de projektansvarlige har også fået et bedre og mere præcist overblik over deres igangværende sager.

Randi Hovgård Nielsen

Kunde- og Økonomichef, Billund Vand

Vil du vide mere?

Lars Christiansen