BEMÆRK! Continia meddeler

Continia Cloud OCR kører bagud, hvilket forårsager længere behandlingstider end normalt. Vi skalerer vores infrastruktur for at fremskynde behandlingen af ​​verserende dokumenter.

Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse søndag d. 12/2 fra 10.00 - 14.00
Continia Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse. OCR behandling er utilgængelig i denne periode, da der udføres en teknisk opgradering, der kræver, at systemet er offline.
E-mails sendt til OCR-behandling under vedligeholdelse vil blive sat i kø som normalt og behandlet, når vi bringer OCR-tjenesten online igen.
 

 

CULT

Ny IT giver god energi hos CULT

CULT, der fremstiller energidrikke m.m., har været igennem en succesfuld ”work smarter proces”, hvor alle arbejdsgange og processer blev analyseret. Det er altid givtigt, at få kortlagt en virksomheds processer, så virksomheden er sikret så optimale processer som muligt. I forlængelse af dette arbejde hjalp C2IT med at opgradere CULTs Microsoft Dynamics NAV 2009 til en NAV 2016. Desuden strømlinede C2IT deres rapportering med BI samt overtog driften og supporten af deres IT.
Det vigtige ved en IT-samarbejdspartner er, at de kan det de skal kunne og udvikler deres marked, ligeså vel som at vi udvikler det marked vi er i. Når den kedelige hverdag kører, så er det de personlige relationer, som er ekstremt vigtige. Der føler vi, at vi har fundet nogen som tror på det, vi tror på. Og det gør, at vi får et rigtigt stærkt samarbejde og kan udvikle os sammen. Det er noget vi hos CULT sætter stor pris på.
Henrik Overgaard

Adm. Direktør, CULT

Work Smarter hos CULT

Hør stifter Brian Sørensen og adm. direktør Henrik Overgaard fortælle historien

Vil du vide mere?

Johannes Tange Jørgensen