Hytor

Håndtering af komplekse processer med Dynamics NAV

HYTOR er gået fra en forældet it-platform baseret på AS/400 og Lotus Notes til en moderne og fremtidssikret løsning på Dynamics NAV 2016, der kan håndtere virksomhedens komplekse forretningsprocesser. Alle funktioner i NAV er anvendt: Økonomistyring, Salg & Marketing, Køb, Lager/WMS, Produktion, Sager, Ressourcer og Service. Herudover har C2IT udviklet et udlejningsmodul til HYTOR, ligesom der er blevet implementeret en række standard add-ons som f.eks. Continia Document Capture og  Payment Management, Tasklet Factory scanner- og lagerløsning, EDI og Consignor.

 

Vi foretog en udvælgelsesproces blandt 3 udbydere. Kriterierne var: Etableret virksomhed med fokus på standard NAV, højt kompetenceniveau og erfaring hos konsulenterne, god kemi samt referencebesøg. C2IT opfyldte vores kriterier, og vi fandt hurtigt ud af, de var den helt rigtige samarbejdspartner for os. C2IT forstod vores meget indviklede arbejdsgange og processer. Derfor kunne de udfordre os og få processerne tilpasset til standard NAV.

Projektet er gået rigtig godt, og vi har fra starten haft et godt samarbejde om projektformen. Ingen tvivl om at HYTOR arbejder godt i et agilt projekt, men det gør C2IT også. Vi har fulgt den aftalte projektplan på begge sider. Har der været optræk til issues, der skulle afklares, har vi gjort det løbende, trods det de muligvis ikke var med i projektoverblikket fra starten.

Dorte Jensen

Logistikchef, Hytor

Vil du vide mere?

Johannes Tange Jørgensen