Letbek

Bedre rapportering giver indsigt til at tage bedre beslutninger

Letbek har fra starten i 1973 været præget af en innovativ tankegang og fokus på kunderne. Siden opstarten har de været pionerer inden for genanvendelse af plast og har opbygget markedsledende viden på området.

Virksomheden besluttede sig for at tage skridtet fuldt ud og opgradere til den nyeste NAV-løsning. Og samtidig ønskede de at løfte hele værdikæden over i NAV for at kunne operere mere agilt. Det eneste de brugte den ældre NAV-platform til, var finans. De manglede overblik over deres processer og ressourcer og oplevede unødvendigt mange manuelle processer.

I samråd med virksomheden har vi opdelt projektet i tre faser, hvor den underliggende præmis var ”standard NAV med begrænset antal tilpasninger”. Den første fase skulle skabe indsigt, bedre rapportering og få styr på stamdata til en bedre udnyttelse af NAV i hele værdikæden. Og virksomheden sidder nu med en oplevelse af, at de i højere grad kan stole på deres data og ikke mindst agere ud fra dem.

Brugervenligheden i NAV 2016 og genkendeligheden fra Microsofts andre produkter, giver hurtigt en fortrolighed til systemet. Det har medvirket til at gøre skiftet hurtigt og vellykket.

Vi er i mål med den første fase og kan nu for alvor begynde at drage nytte af de nye muligheder i NAV. Vi har overholdt præmissen om at begrænse tilpasningerne til et minimum og overholdt den tidsplan, vi i fællesskab definerede internt og med C2IT.

Som altid i forbindelse med et systemskifte har der været udfordringer med at skifte fra den kendte brugerflade og de kendte arbejdsprocesser til den nye RTC baseret NAV 2016. Heldigvis har Microsoft gjort NAV 2016 meget brugervenlig og intuitiv. Genkendeligheden fra Microsofts andre produkter f.eks. Office Pakken giver hurtigt en fortrolighed til systemet, og kombineret med muligheden for at tilpasse brugerfladen efter egne ønsker har det været et vellykket skifte.

Michael B. Thomsen

CEO, Letbek A/S

Vil du vide mere?