Lumitech

Alle processer blev vendt på hovedet

Lumitech udvikler og producerer energirigtige belysningsløsninger i hhv. Danmark og Slovakiet. Der var derfor stort behov for elektronisk håndtering af samarbejdet på tværs af selskaber – dvs. at få sat strøm til InterCompany samt planlægning og overblik af produktionen på tværs af regnskaber. Virksomhedens C5-løsning kunne ikke længere håndtere behovene, hvorfor C2IT hjalp Lumitech med, at optimere processerne ved at implementere Dynamics NAV 2017 både i Danmark og Slovakiet. Lumitech valgte også at outsource driften og supporten af deres IT-infratruktur til C2IT.
Vi gik i gennem hele forretningen og sagde “Hvad er best practice? Hvad kan vi undvære? Hvad kan vi gøre bedre?”. Vi har rigtigt meget intercompany-handel med vores datterselskaber, så derfor skulle vi have sat strøm til nogle af processerne. Og det er der, hvor vi har skabt rigtigt meget værdi og frigjort nogle ressourcer.
Lene Brønden

Chief Operating Officer, Lumitech

IT-strøm i Lumitechs armaturer

Hør Chief Operating Officer Lene Brønden og produktionsleder Rasmus Dreyer fortælle historien

Vi er en kompleks produktionsvirksomhed, der har produktion i både Danmark og Slovakiet. Det krævede, at vi fandt en samarbejdspartner, der kunne forstå de behov og de udfordringer, vi står over for – og ikke mindst være fleksibel på alle tidspunkter.
Rasmus Dreyer

Produktionsleder, Lumitech

Vil du vide mere?

Johannes Tange Jørgensen