Shoe-d-vision

En løsning, som understøtter vores forretningsmodel og sikkerhedskrav rigtig godt

Shoe-d-vision er kædecenter for Skoringen og zjoos, som årligt forsyner forbrugere med i alt 3,6 mio. par sko. Og de har en klar ambitionen om at være den mest visionære skokæde i Skandinavien. De servicerer godt 200 skobutikker i deres varekøb, logistik, markedsføring, uddannelse, butiksindretning, merchandising samt butiks-it og driftsrådgivning.

Shoe-d-vision skiftede fra en decentral løsning ude i butikkerne til en central hostet løsning, hvor C2IT har driftsansvaret. Det betyder de er gået fra rigtig mange servere placeret rundt omkring i Danmark og Norge, hvor de selv stod for driften, til en central serverløsning, hvor C2IT håndterer al drift og service. Virksomheden stod i en situation, som mange virksomheder nok kan genkende:

De havde et ønske om at blive endnu skarpere i deres IT-løsning, men havde ikke de rette kompetencer til det internt.

Vi har altid haft et tæt og godt samarbejde med C2IT. De kender og forstår vores forretning og organisatoriske opbygning godt. Vi var i kontakt med flere leverandører, men C2IT har designet en løsning, som understøtter vores forretningsmodel og sikkerhedskrav rigtig godt.

Vi oplever, at vores IT-modenhed er steget betragteligt ligesom vi nu også har en driftspartner med stærke IT-kompetencer via vores relation til C2IT.

Asger Simonsen

IT-chef , Shoe-d-vision

Vil du vide mere?

Johannes Tange Jørgensen