Vejlefjord

Det føles som at have en IT-afdeling med rigtig mange medarbejdere

Vejlefjord består i alt af syv selskaber. Fælles for alle selskaberne er, at de er utroligt afhængige af at have en stabil og sikker drift på IT. Hotellet har åbent 24 timer i døgnet mere end 350 dage om året. De skal med andre ord være ”på” overfor deres kunder hele tiden.

Hotellet stod med nogle udfordringer med noget udstyr og nogle systemer, der ikke var up to date, og i bund og grund følte de selv, at de ikke ydede en tilfredsstillende service overfor gæsterne. Men det er sin sag at foretage store ændringer, når man har så konstant en drift og behov for at levere den gode kundeoplevelse. C2IT har hjulpet Vejlefjord med en opgradering af deres systemer og kombineret med et højt serviceniveau, kører det nu problemfrit, så de på Vejlefjord kan yde deres service optimalt.

Vi føler, at vi har været mandsopdækkede hele tiden. Det er ligesom at have en it-afdeling med rigtig mange medarbejdere, fordi de har både en stor bredde og en stor dybde.

Vi har fået en fast pris. Førhen oplevede vi den ene ekstraomkostning efter den anden. Nu kan vi hele tiden følge præcist, hvad det er, vi betaler for.

Flemming Jakobsen

Hoteldirektør, Vejlefjord

Sikker IT-drift hos Vejlefjord

Hør hoteldirektør Flemming Jakobsen og koncernøkonomichef Henning Tonnesen fortælle historien

Vil du vide mere?