Microsoft Kampagne: Få bedre likviditet og bliv klar til clouden

7. august 2020

Konverter dit årlige opdateringsabonnement til månedlig afregning og bliv klar til clouden

Microsoft har netop lanceret en ny kampagne, der giver flere store fordele for virksomheder der bruger Microsoft Dynamics NAV:

  • Bedre betalingsbetingelser og dermed likviditet
  • Rabatter på licenser
  • Mulighed for at skifte til cloud, når I vil – og hvis I vil.

Ligesom alle mulige andre løsninger ser vi, at også ERP er på vej i skyen. Flere og flere skifter fra Dynamics NAV til en moderne Dynamics 365 Business Central SaaS (Software as a Service).

Den tanke vil Microsoft meget gerne støtte, og derfor tilbyder de med denne kampagne at bytte det eksisterende abonnement til cloud licenser – og hvis I er i tvivl om cloud overhovedet er den rette vej for jer, så er fordelen her, at I fortsat kan køre on-premise, lige så længe I vil.

 

Fakta om kampagnen

Kampagnen gør det muligt at opdele det årlige abonnement i 12 måneder frem for én årlig opkrævning.

Som en ekstra gevinst giver kampagnen mulighed for at opgradere jeres Dynamics NAV til Microsoft Dynamics 365 Business Central SaaS med en ratio på op til 1:4 på eksisterende samtidige NAV-brugere.

I har mulighed for at forsætte på jeres nuværende NAV version, men får samtidig et miljø kørende i SaaS klar til brug, når I er modne til at gå i Clouden helt uden yderligere omkostninger i op til 3 år. Hvis I efter tre år vurderer at cloud ikke er noget for jer, så kan I rulle det tilbage.

Tag fat i os, hvis du gerne vil vide mere om dette super gode tilbud fra Microsoft og hvad det kan betyde for din virksomhed.

Vil du vide mere?

Jannich Pomykala
Østdanmark
Johannes Tange Jørgensen
Vestdanmark