C2IT etablerer sig i hovedstadsområdet

16. maj 2017

Tre nye partnere med solid base i Microsoft Dynamics NAV-verdenen bliver spydspids for C2ITs etablering i hovedstadsområdet.

C2IT har gennem årene udviklet sig markant, og det har derfor været naturligt at udvide forretningen geografisk. Udover etablering i Aarhus pr. 1. januar 2017 etablerer C2IT sig nu med afdeling i hovedstadsområdet, nærmere betegnet i Danmarks svar på Silicon Valley, Ballerup.

Carsten Sixhøi, grundlægger og CEO hos C2IT fortæller: “For os handler etableringen i både Aarhus og nu Ballerup om vækst. Vi starter med Microsoft Dynamics NAV, og så er det vores mål, at alle vores forretningsområder skal være repræsenteret i hovedstadsområdet i løbet af 2018.”

C2IT har udviklet sig fra at være en it-konsulentforretning til at dække over mange forskellige it-kompetencer. Udover at være stærke på Dynamics NAV har C2IT kompetencer inden for it-drift, dataanalyse, systemudvikling, it management/-sikkerhed og it-konsulenter.

Det nye C2IT kontor i Ballerup er bemandet af teamchef Michael Toft samt de to erfarne seniorkonsulenter Ole Vester og Flemming Rømer Petersen.

“C2IT er en af Danmarks dygtigste Microsoft Dynamics NAV partnere, og det forpligtede naturligvis, da vi skulle sætte teamet til vores nye lokation i hovedstadsområdet. Det har været en længere proces, men de rette partnere er altid værd at vente på. Vi har virkelig fået sammensat et stærkt team og forventningerne til den fremtidige udvikling øst for Storebælt er store. Der er allerede nye medarbejdere på vej, og vi kan godt bruge flere. Vi glæder os over, at C2IT med de to nye etableringer nu er repræsenteret i hele Danmark.”

Berith Skov, der i dag er administrerende direktør for C2ITs Dynamics NAV forretning i Jylland, er ligeledes direktør for NAV-forretningen i hovedstadsområdet

Bonusinfo om de tre nye partnere hos C2IT i hovedstadsområdet

Ole Vester kommer fra en stilling som Enterprise Architect i EG. Ole har tidligere arbejdet som it-chef i Mermaid Computer og Hørkram Food Service og har arbejdet med NAV siden 1997. Han startede i 2007 som NAV-konsulent i Datapro, der i 2013 blev opkøbt af EG.

Flemming Rømer Petersen har arbejdet med NAV siden 1998, senest som selvstændig med virksomheden NAVSolution. Flemming er udvikler og teknisk stærk funderet, og qua sine mange år i branchen har han allerede en stor kundekreds i hovedstadsområdet.

Michael Toft kommer fra Deltek, hvor han har arbejdet som salgsdirektør med fokus på Maconomy. Oprindelig er han uddannet revisor men startede som NAV konsulent i 1999. I perioden 2001-2013 beskæftigede Michael sig med salg og forretningsudvikling af NAV, og han har glædet sig til at komme tilbage. Michael har det daglige ansvar for afdelingen i Ballerup som Teamchef og KAM.