C2IT Group investerer i WebTea/Nida.tools

30. marts 2021

C2IT fortsætter investeringerne i mindre techselskaber og investerer i WebTea (senere Nida.tools) 

Nej, C2IT Group er ikke gået ind på markedet for fast moving consumer goods med investeringen i WebTea, men den nye investering adskiller sig alligevel fra C2IT Group’s tidligere investeringer. Produktmæssigt ligger WebTea, der har udviklet en software til WordPress, nemlig et stykke fra C2IT Group’s normale forretning, der primært omhandler digitaliseringsløsninger baseret på Microsoft 365 forretningsapplikationer og specialdesignede software-løsninger i datterselskabet IT Kartellet. Desuden byder det nye set-up mellem C2IT Group og WebTea på mere end bare en kapitalindsprøjtning fra C2IT Group’s side. WebTea kan drage fordel af C2ITs omfattende bagland, hvad angår administrative faciliteter og stærke it-kompetencer.

“Vi var på udkig efter en investor og fik fem bud fra interesserede investorer. Vi var faktisk på nippet til at acceptere et bud fra en anden investor, der havde værdisat WebTea højere end C2IT Group,” fortæller Christian Bertelsen, der er direktør i WebTea og den ene af de tre grundlæggere. “Vi valgte alligevel C2IT Group, fordi vi føler, at vi her virkelig kan hente meget værdifuld viden og hjælp. Ting der er nødvendige for, at vi kan vokse og nå de mål, vi har sat os med WebTea. Kapitalindskuddet, der var vores primære grund til at søge hjælp udefra, er faktisk blevet lidt sekundært i forhold til den vigtige sparring og support, vi kan få hos C2IT Group, derudover betyder kemi også rigtig meget for os, og hos C2IT Group får vi både en masse kompetencer, sparring, ressourcer og et fedt og inspirerende team at arbejde sammen med, så vi kan løfte vores produktet og hele vores forretningen til næste niveau,” siger Christian Bertelsen.

I første omgang havde WebTea faktisk takket ’nej’ til C2IT Group og valgt at gå med en anden investor. Men beslutningen blev ændret i 11. time, herefter gik det hele meget stærkt. Så stærkt at man hos C2IT Group stadig skal vænne sig lidt til tanken og få de praktiske detaljer til at falde på plads. Der er dog meget store forventninger til ’samarbejdet’ med det nye team fra WebTea.

“Jeg glæder mig meget til at få lov at følge WebTeas fremtidige udvikling og være med fra sidelinjen. Jeg er ikke i tvivl om, at C2IT Group her har gjort en god investering. Folkene bag WebTea er dygtige, og jeg er sikker på, at de virkelig har fat i noget rigtigt med deres WordPress booster. Da cirka hver tredje website på verdensplan i dag er bygget i WordPress, og det marked er i konstant vækst, er der lyse fremtidsudsigter. WordPress var inden denne investering ikke en af de primære platforme hos C2IT Group, selv om der sidder dygtige WordPress-kompetencer hos IT Kartellet i dag,” siger Carsten Sixhøi, CEO for C2IT Group. “En anden ting, der er mindst lige så vigtig, er at vi får knyttet denne type af mennesker/udviklere til C2IT Group, da det har stor betydning for vores egen forretning, at vi formår at gå nye veje både med hensyn til mennesker og teknologier. Og sidst men ikke mindst så synes jeg, det er utroligt spændende at være med og få lov at bidrage med erfaring og kompetencer og dermed give WebTea mulighed for at udfolde deres potentiale fuldt ud,” slutter Carsten Sixhøi.

Aftalen, der er indgået den 25. marts 2021, får effekt med det samme. Fysisk kommer de i dag fire WebTea-medarbejdere til at sidde sammen med C2IT Groups øvrige organisation i Kolding. WebTea forbliver en selvstændig enhed, hvor Carsten Sixhøi og Henrik Thorn fra C2IT Group indtræder i WebTeas bestyrelse som henholdsvis formand og medlem.

Om WebTea => senere Nida.tools
WebTea blev etableret i 2018 af de tre iværksættere Christian Bertelsen, Mike Bjerg Sørensen og Natasja Bang Maarfelt. WebTea skiftede i april 2021 navn til Nida.tools.
Virksomheden har designet et værktøj, der optimerer processen omkring design og performance af websites i WordPress. Hele deres tilgang fokuserer på opbyggelsen af produktet ud fra en vision om at give udviklere friheden til at kunne give kunderne den ultimative web-oplevelse. Læs mere på https://nida.tools/.

Nida.tools

Om C2IT Group:

C2IT Group arbejder med digitalisering af danske virksomheder og organisationer og består af tre ben:

  • C2IT, der leverer ydelser med udgangspunkt i standard software primært fra Microsoft, som f.eks. Dynamics NAV/Business Central, Power BI, Power Apps, Office 365 og Teams.
  • IT Kartellet, der udvikler unikke softwareløsninger som f.eks. læringsportaler, webapplikationer og integrationsopgaver.
  • People-IT, der arbejder i markedet for freelanceydelser til Danmarks største virksomheder og organisationer.

 

Omtale i andre medier

> ITWatch: C2IT går udenfor komfortzonen med ny investering i tech-selskab (artiklen ligger bag login)

Vil du vide mere?

Carsten Sixhøi