Opkøb af Microsoft konsulentvirksomheden Nplus

16. november 2020

C2IT køber Microsoft konsulentvirksomheden Nplus

C2IT har den 13. november 2020 købt konsulentvirksomheden Nplus. Købet er en del af C2ITs vækstplan, der blev besluttet allerede i 2019, og som har til formål at placere C2IT i toppen af digitaliseringsmarkedet. Med købet af Nplus styrker C2IT sin position i markedet for digitale samarbejdspartnere og bliver blandt de eneste, der tilbyder end-to-end digitalisering til SMV-markedet.

Nplus har som Microsoft-partner et solidt tag i SMV-markedet inden for handel og produktion. Virksomheden vil derfor komme til at udgøre et stærkt led i C2ITs kæde af partnervirksomheder, der tilsammen kan tilbyde kunderne 360 graders digitalisering, der dækker hele processen fra ERP til udvikling og implementering.

“C2IT ønsker med købet af Nplus at spille en endnu større rolle i den digitale transformation der i øjeblikket foregår i små og mellemstore virksomheder. Med købet af Nplus forstærker vi vores position og får tilført yderligere kompetencer til digitalisering af SMV’erne i det jyske. Da vi oprindelig lagde vores vækstplan, var det ud fra et treårigt perspektiv. Men Corona-krisen har betydet, at udviklingen er gået en del hurtigere, end vi havde turdet håbe på,” siger Carsten Sixhøi, CEO for C2IT Group. “Mange små og mellemstore virksomheder med drømme om at vokse til større produktions- og handelsvirksomheder har på grund af situationen i 2020 valgt at tænke i nye baner. Tidligere handlede det i høj grad om at finde billige løsninger til sin forretning. Disse løsninger blev ofte fundet i udlandet. Men den usikkerhed og de mange restriktioner og lukkede grænser, som Corona-krisen har medført, har betydet, at man i højere grad vælger at flytte produktionen tættere på sin virksomhed og i stedet digitaliserer sig til mere effektive og omkostningsvenlige løsninger”.

“Vi glæder os meget til at blive en del af C2IT. Vi har længe holdt øje med dem og synes, at de gør det rigtig godt. Vores virksomheders kultur og forretning ligner meget hinanden, så jeg forventer, at sammenlægningen kommer til at foregå nemt og gnidningsløst. Vi ser frem til, at vi nu får langt flere muskler til at servicere vores kunder. Alle her internt hos Nplus har modtaget nyheden meget positivt. De synes, det er dejligt at opleve noget fremdrift og forandring i en tid, hvor det meste ellers står stille,” siger Anne Gram, medstifter af og direktør for Nplus.

Købet af Nplus får effekt fra den 16. november, og rent praktisk flytter virksomheden til samme fysiske adresse i Kolding som C2IT. Som det vigtige aktiv de er, fortsætter såvel medarbejdere som ledelse under C2ITs ejerskab. I overensstemmelse med sin vækstplan åbner C2IT desuden en afdeling i Herning, så man kan være endnu tættere på kunderne og medarbejderne.

Om C2IT

C2IT Group har samlet kompetencer under overskriften digitalisering. Gruppen matcher alle behov i markedet både i forhold til digitaliseringsområder og virksomhedsstørrelse og er dermed klar til at rådgive og levere en bred vifte af ydelser til både de mindste og de største danske virksomheder.

C2IT Group består af tre ben:

  • C2IT, der leverer ydelser med udgangspunkt i standard software primært fra Microsoft, som f.eks. Dynamics NAV/Business Central, Power BI, Office 365 og Teams. C2IT arbejder med små og mellemstore virksomheder i Danmark inden for alle brancher.
  • IT Kartellet, der udvikler unikke softwareløsninger som f.eks. læringsportaler, webapplikationer og integrationsopgaver. IT Kartellet bygger broer mellem standard software, samt skaber banebrydende nye applikationer, som gør det umulige muligt for kunderne. Kunderne er alle typer og størrelse af virksomheder.
  • People-IT, der arbejder i markedet for freelanceydelser til Danmarks største virksomheder og organisationer. People-IT har adgang til et bredt netværk af konsulenter, specialister og projektledere, som matches med projekter i organisationer i DK.

Vil du vide mere?

Johannes Tange Jørgensen