C2IT Group klar til fremtidens digitalisering

5. maj 2020

C2IT Group klar til fremtidens digitalisering og vækst med ny ledelsesstruktur

Efter en omorganisering er C2IT Group både klar til det forventede optimeringspotentiale, der er i digitalisering hos mange danske virksomheder, og klar til at implementere en 3-årig vækstplan for alle tre koncerner i gruppen.

Vækstplanen var allerede på plads for C2IT i 2019. Nu er COVID-19 så med fuld fart kommet ind fra sidelinjen og samfundssituationen er ændret radikalt, men det ændrer ikke ved C2ITs vækstplan. Hos C2IT er der en klar forventning om, at danske virksomheder på bagsiden af Corona-krisen kommer til at sætte yderligere fart på investeringer i digitalisering og nye it-løsninger – og den nye struktur i C2IT Group er nu forberedt til kraftig vækst i de næste 3-4 år.

I forbindelse med Corona-krisen samles mange bestyrelser og direktioner for at diskutere:

 • Hvad har vi lært af krisen?
 • Hvor er/var vi sårbare – forretningsmodel, produkter, organisation og processer?
 • Hvad skal vi have ændret og optimeret?

Corona har således skabt grundlag for et nyt digitalt paradigmeskifte, og behovet for digitalisering vil i den grad accelerere som en central del af virksomhedernes investeringer i fremtiden.

I efteråret 2019 blev det bl.a. konstateret i rapporten ”SMV-bestyrelsen i en digital tidsalder” støttet af Industriens Fond, at digitalisering er en udfordring for danske SMV-bestyrelser. De tre største udfordringer er:

 1. Manglende kendskab til ny digital teknologi
 2. At det er svært at analysere, hvor digital teknologi skaber mest værdi
 3. At bestyrelserne savner kompetencer i organisationen til at arbejde med digitalisering.

Disse udfordringer har C2IT Group taget til sig og vil fremover under overskriften digitalisering kunne rådgive om og levere ydelser inden for alle områder i en virksomhed.

Digitaliseringsområder:

 1. Interne administrationsprocesser
 2. Automatisering af kerneprocesser
 3. Salgskanaler og kommunikation
 4. Innovationsprocesser
 5. Rene digitale forretningsmodeller.

Til understøttelse af den fokuserede indsats på digitalisering har C2IT Group opbygget denne struktur og ændret ledelse:

C2IT Group ledelsen består af:

 • CEO Carsten Sixhøi
 • COO Michael Lehd
 • CCO Johannes Tange Jørgensen

C2IT:
Berith Skov er nyudnævnt adm. direktør med ansvar for vores konsulentforretning, der leverer ydelser med udgangspunkt i standard software primært fra Microsoft, som f.eks. Dynamics NAV/Business Central og Power BI.
Fokus er digitaliseringsområderne 1-2-3 for danske virksomheder i SMV-segmentet.
https://c2it.dk/

IT Kartellet:
Henrik Thorn er adm. direktør for vores udviklingshus, der udvikler unikke softwareløsninger som f.eks. læringsportaler, webapplikationer og integrationsopgaver. IT Kartellet bygger broer mellem standard software, samt skaber banebrydende nye applikationer, som gør det umulige muligt for kunderne. Fokus er digitaliseringsområderne 2-3-4-5 til alle typer og størrelse af virksomheder.
https://itkartellet.dk/

People-IT:
Mads Fischer Rasmussen er adm. direktør for vores IT-kompetence freelanceforretning, hvor vi har adgang til et bredt netværk af konsulenter, specialister og projektledere, som matches med projekter i organisationer i DK.
Fokus er digitaliseringsområderne 1-2-3-4-5 til Danmarks 500 største virksomheder og offentlige organisationer.
https://people-it.dk/

 

Med samling af de tre koncerner under C2IT Group er der sket en konsolidering af kompetencerne inden for digitalisering. C2IT Group matcher nu alle behov i markedet både i forhold til digitaliseringsområder og virksomhedsstørrelse og er dermed klar til at rådgive og levere en bred vifte af ydelser til både de mindste og de største danske virksomheder.

Vil du vide mere?

Carsten Sixhøi