Er digitalisering vores ledestjerne?

22. december 2022

C2IT Group ønsker godt nytår og kigger frem mod 2023

2022 lakker mod enden, og set gennem vores digitaliseringsbriller har det været et spændende år, hvor endnu flere virksomheder har taget nye teknologier til sig.

Nu kigger vi så frem mod 2023, og jeg spår, at det bliver dataenes år.

Vi oplever, at mange virksomheder har stort fokus på at dissekere deres omkostninger. Det afføder en kæmpe interesse i at få bedre overblik over omkostninger, processer og tid. Her ser vi øget interesse for de teknologier, der kan hjælpe med at give bedre indsigt i hele virksomhedens værdikæde.

Det vil medføre en bevidsthed om, hvilke data virksomheden mangler for at kunne følge sin udvikling tættere – og justere de rigtige steder – altså have et godt data- og beslutningsgrundlag. Der vil også blive større fokus på at definere KPI’er, der understøtter forretningen i bredere forstand end kun finansrapportering. Her vil mange nok konstatere, at de har et mangelfuldt datagrundlag.

Digitalisering er mange ting, og der er masser af lavthængende frugter at gå efter ved hjælp af forskellige teknologiske løsninger, som C2IT Group er leveringsdygtige af.

Vigtigheden af et fortsat fokus på digitalisering understøttes af Dansk Industri, der stiller spørgsmålet: Kan digitalisering være ledestjernen, der leder os ud af mørket?

Nyt fra Microsoft-verdenen

Nyt fra Microsoft-verdenen

Vi havde en delegation afsted til konferencen Directions EMEA for at få masser af ny viden og indsigt i, hvordan Microsoft ser fremtiden. I store overskrifter tog vi følgende med hjem:

 • Business Central er fortsat i en rivende udvikling, hvor udviklingen af forretningsmæssig funktionalitet igen prioriteres højt
 • Power Platformen og hele low code/no code tankegangen kommer til at fylde mere og mere
 • Modern Workplace med Teams som omdrejningspunkt – virksomheds- og kommunikationssystemer smelter sammen
 • Cloud er det, der driver udviklingen – ingen garanti for at al funktionalitet bliver tilgængelig på OnPremise.

Vi kommer til at fortælle meget mere om alt det nye spændende fra Microsoft i starten af 2023.

Derudover følger vi med i arbejdet omkring den nye bogføringslov, og hvad det medfører af krav til jeres Business Central og Dynamics NAV løsninger.

C2IT investerer i fremtidens skole

Ny viden – Er du gået glip af noget?

Vi har oplevet god interesse for de forskellige webinarer, som vi har kørt i løbet af året.

Tag fat i os, hvis der er et tema eller flere på listen herunder, som du gerne vil dykke ned i. Vi sender dig meget gerne webinaroptagelsen, så du kan få ny inspiration til digitalisering og optimering af processerne i din forretning.

TEMAER – tidligere webinarer

 • Automatisering af forretningsprocesser med RPA
 • IoT – Internet of Things
 • Advanced Data Analytics
 • Data Warehouse med Power BI
 • Power Apps
 • Driv din virksomhed og din produktion med Business Central
 • C2IT Tools til Business Central/NAV
 • Ny bogføringslov og digitalisering af faktura og bilag
 • Piwik – et alternativ til Google Analytics
 • AI og IoT til optimering af værdikæden

Webinarer i januar – tilmeld dig allerede nu

Test din viden på digitale teknologier

Hvor meget ved du om digitalisering og de mange teknologier?

Test din viden, dyst mod andre og se, om du har hvad der skal til for at komme med på vores leaderboard. God fornøjelse!

Digitaliseringstest - test din viden på digitale teknologier

Din ledestjerne?

Der er masser af digitale teknologier at kigge på i forhold til procesoptimering, effektivisering og omkostningsreduktion – og det hele kan måske virke uoverskueligt.

Vi tager meget gerne en snak med dig, så du kan spore dig ind på den ledestjerne, der kan få netop din forretning til fortsat at lyse, udvikle sig og være konkurrencedygtig – også i 2023.

Uanset om du er nysgerrig på generelt at tænke digitalisering ind i din forretning, eller om du mangler hjælp på en specifik teknologi, så er der god sandsynlighed for, at vi i C2IT Group kan hjælpe dig. Vi råder over en bred række kompetencer in house og har et stort netværk af freelancere, så bare ræk ud.

Til slut vil vi gerne sige mange tak for året, der gik, til både kunder, samarbejdspartnere og alle dem, der følger os.

I ønskes alle et GODT NYTÅR.

 

Med venlig hilsen

Johannes Tange Jørgensen