BEMÆRK! Continia meddeler

Continia Cloud OCR kører bagud, hvilket forårsager længere behandlingstider end normalt. Vi skalerer vores infrastruktur for at fremskynde behandlingen af ​​verserende dokumenter.

Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse søndag d. 12/2 fra 10.00 - 14.00
Continia Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse. OCR behandling er utilgængelig i denne periode, da der udføres en teknisk opgradering, der kræver, at systemet er offline.
E-mails sendt til OCR-behandling under vedligeholdelse vil blive sat i kø som normalt og behandlet, når vi bringer OCR-tjenesten online igen.
 

 

Fødselsdags- og afskedsreception

5. november 2021

Efter lige knap 40 år i IT-branchen – primært omkring salg – takker Benthe Andersen af for denne gang. I løbet af karrieren, har hun mødt mange spændende, kompetente, skøre, festlige og fantastiske mennesker.

Derfor vil det være fantastisk, om du ville være med til at gøre afskeden lidt mindre svær ved, at dukke op til nedenstående reception.
Samtidig med afskeden fejrer vi hendes 60 års fødselsdag, som blev udskudt som følge af covid-19.

Som en af stifterne af C2IT for 18 år siden har Benthe i høj grad været med til at tegne hele forretningen – og senest også vores freelance-forretning People-IT. Benthe vil nu tage hul på et nyt kapitel, hvor fokus vendes mod helt andre aktiviteter end det der har fyldt hverdagen de sidste mange år…

Festlighederne foregår:

Torsdag den 25. november 2021 mellem kl. 14:30 og 17:30

hos C2IT, Birkemosevej 7B, 6000 Kolding.

Vi håber, at du vil være med til at gøre dagen festlig for Benthe.

Af hensyn til planlægningen bedes du tilmelde dig via formular herunder senest mandag den 15. november.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
People-IT, IT Kartellet og C2IT