Opkøb af Softhuset

19. september 2018

Opkøb sætter for alvor C2IT på landkortet øst for Storebælt

C2IT A/S har indgået en aftale om køb af Softhuset A/S. Alle medarbejderne fortsætter hos C2IT.

C2IT tilbyder blandt andet økonomi- og procesoptimering med udgangspunkt i Microsoft Dynamics NAV (Dynamics 365 Business Central) og hjælper i dag mere end 200 kunder indenfor handel, produktion, distribution, service og sag med deres Microsoft Dynamics NAV løsning.

Softhuset er et tidligere C5 hus, som har konverteret deres forretning til NAV. De har været med i programmet omkring omlægning til Dynamics 365 Business Central sammen med Microsoft.

Berith Skov, der er adm. direktør for C2IT’s Microsoft Dynamics NAV forretning, siger om opkøbet: “Softhuset er det perfekte match i forhold til vores strategi og vores værdier. Vi vil vækste i øst, og Softhuset har både dygtige medarbejdere og spændende kunder, men vigtigst af alt har de, ligesom os, fokus på den gode kundeoplevelse og de langvarige relationer. Med fusionen får begge parter en større kritisk masse på kompetencer, og dermed kan vi give vores kunder en endnu bedre oplevelse”.

Også hos Softhuset glæder man sig til fremtiden. Carsten Lundqvist, adm. direktør og partner i Softhuset, siger: “Kulturen i de to virksomheder ligger tæt op ad hinanden. Der er korte beslutningsveje, og vi deler samme opfattelse af, hvordan man tilgår kunder og marked. For os har det handlet om, at finde den rette køber og samarbejdspartner, hvor balancen mellem størrelse og nærhed bevares.”

Derudover er der mange flere fordele for kunderne, der fremover skal betjenes under C2IT-navnet. Carsten Lundqvist forklarer: “Ud over et stærkere fagligt fundament på NAV ser jeg mange andre muligheder for Softhusets kunder. C2IT har en række andre forretningsområder, som vores kunder også kan få glæde af. For eksempel er C2IT også en stærk spiller på infrastruktur med drift og outsourcing, og der er stærke kompetencer på Business Intelligence. Det vil alt andet lige være en fordel med én leverandør, som kender kundens forretning”.

C2IT har kunder i hele Danmark, og specielt på Sjælland får opkøbet betydning. Carsten Sixhøi, CEO hos C2IT, uddyber: “Vi vil have en stærk landsdækkende organisation på alle vores forretningsområder og investerer seriøst heri således, at vi kan tiltrække spændende kunder og de rigtige medarbejdere. Opkøbet af Softhuset er ét af flere initiativer, og vi er nu knap 20 medarbejdere i København. Så vi må sige, at vi for alvor er i gang i hovedstadsområdet”.

Vil du vide mere?

Carsten Sixhøi