Vækstambitioner i C2IT-gruppens freelanceforretning

21. februar 2020

People-IT/aHOC klar til yderligere vækst

Efter integrationen af vores opkøb af aHOC i 2019 er vi nu klar til næste fase af vores vækst- og udviklingsplan for People-IT/aHOC, som er en del af C2IT gruppen og arbejder i markedet for freelanceydelser til Danmarks største virksomheder.

Ny direktør – Mads Fischer Rasmussen
Vi har pr. 1/2 – 2020 ansat Mads Fischer Rasmussen som direktør for den samlede forretning i People-IT/aHOC. Mads har tidligere været i C2IT og kommer senest fra et job som adm. direktør i Sekoia. Mads har en lang international karriere og mere end 20 års erfaring fra IT-branchen. Han har været dybt engageret i internationaliseringen af Cloud Services til plejesektoren og Managed Services til indkøbsfunktionerne hos de største virksomheder og organisationer i Europa og USA.

 

Vækst – både organisk og gennem nye opkøb
Planen er at People-IT/aHOC skal vokse til en omsætning på 500 mio. kr. i løbet af de næste 4-5 år, som er ca. en firedobling af virksomheden. Væksten skal komme gennem både kraftig organisk vækst og opkøb. Vi er nu klar til de næste opkøb og har dialog med en række spændende virksomheder i branchen.

Mads’ opgave er samtidig at udvikle og digitalisere forretningen på samme måde, som vi arbejder med digitalisering hos vores kunder i hele C2IT gruppen. På den måde vil vi også styrke vores gode match mellem opgave og konsulent samt udnytte vores innovationskraft til at udvikle nye forretningsmodeller til det danske og udenlandske freelancemarked.

Den tidligere direktør Benthe Andersen fortsætter med ansvaret for kunderne i det vestlige Danmark.

 

Fakta – People-IT/aHOC

  • People-IT/aHOC arbejder med de største virksomheder og organisationer i Danmark, som Vestas, Siemens, TDC, COOP, ATP, DR, Nets, Regionerne, SKAT og mange andre.
  • People-IT/aHOC omsætter i 2019 for over 100 mio. kr. og har kontorer i både Storkøbenhavn, Aarhus og Trekantområdet. People-IT/aHOC har i dag mere end 200 konsulenter, specialister og projektledere i arbejde hver dag hos skiftende kunder.
  • People-IT/aHOC er en del af C2IT gruppen, som arbejder med digitaliseringen af små og mellemstore danske virksomheder i selskabet C2IT og systemudvikling i forretningsområdet Build-IT.

Omtale i ITWatch

ITWatch har bragt to artikler relateret til vækstambitionerne for freelanceforretningen og ansættelsen af Mads Fischer Rasmussen som direktør for People-IT/aHOC. Artiklerne kan ses her:

> C2IT-direktør i opkøbsjagt: Vil runde 500 mio. i omsætning i konsulentsatsning (artiklen ligger bag login)

> Her er chefen der skal udføre C2IT’s konsulentsats

Vil du vide mere?

Carsten Sixhøi