C2IT bag sammenlægning af konsulentvirksomheder

11. december 2018

People-IT og aHOC bliver til landsdækkende konsulentvirksomhed

IT-konsulentvirksomhederne People-IT med hovedkontor i Kolding og aHOC i Glostrup er blevet til én virksomhed og har nu sammen kontorer både i Jylland og på Sjælland. C2IT koncernen, der ejer People-IT, har overtaget aktiemajoriteten i aHOC og fremadrettet vil vi kunne levere en endnu bedre service til de eksisterende kunder, samt tilbyde alle vores dygtige konsulenter flere spændende og udfordrende opgaver.

aHOC er et konsulenthus, der er etableret ved en sammenlægning af Sketenty A/S og Datavision A/S og dermed en videreførelse af de oprindelige virksomheders kulturer og værdigrundlag. De 4 nuværende ejere i aHOC fortsætter som partnere og som en del af ejerkredsen i det nye People-IT/aHOC.

People-IT er en del af IT-koncernen C2IT, som har hovedkontor i Kolding. People-IT har i dag primært kunder og konsulenter i det jyske. Kundeporteføljen består fortrinsvis af store industrikunder, som i dag alle betjenes fra kontorer i Kolding og Aarhus.

Vi fortsætter indtil videre i det nuværende setup med to selvstændige virksomheder og integrerer os i takt med, at det giver mening for kunder, konsulenter, medarbejdere og samarbejdspartnere. Ketty Jepsen fortsætter som direktør i AHOC A/S, og Benthe Andersen fortsætter som direktør for People-IT og er samtidig ansvarlig for den nye samlede forretning.

aHOC og People-IT supplerer hinanden på mange væsentlige punkter:

  • Landsdækkende virksomhed. aHOC har primært kunder og konsulenter på Sjælland, og People-IT har tilsvarende i Jylland. Den nye virksomhed er med ét slag blevet landsdækkende.
  • Bredere kundefokus. aHOCs primære kundeportefølje er offentlige, finansielle og Telco kunder, hvor People-IT har det primære fokus på private industrikunder.
  • Fordobling af kunde og konsulentbase. Bredden i kompetence og antallet af konsulenter, vi kan tilbyde vores kunder, bliver væsentligt forøget. Samtidig får vores konsulenter adgang til en bredere vifte af spændende kunder og opgaver.
  • Kvalitet og fleksibilitet stadig i højsædet. Værdigrundlaget i de to virksomheder er meget lig hinanden og giver fremadrettet en garanti for kvalitetsbevidst og omhyggelig håndtering af både kunder og konsulenter i hele landet.

Carsten Sixhøi fra C2IT fortæller: “I freelance-konsulentmarkedet vælger kunderne færre leverandører og stiller dermed større krav til os både mht. bredden i kompetencer, leveringsevnen og kvaliteten. Med sammenlægningen af People-IT og aHOC har vi nu en kompetencevirksomhed, der i endnu højere grad imødekommer de stadig stigende krav”.

Vi glæder os meget til at kunne præsentere det nye setup for vores kunder og konsulenter i begge virksomheder.

Team People-IT & aHOC 
Fra venstre bagerst:  Flemming Hansen, Benthe Andersen, Ronny Post, Mette Kjær Larsen, Kiehn Aagerup, Louise Birkholm Petersen, Mette Jørgensen, Anitha Larsen, Annette Bauer og Ketty Jepsen.

Hele teamet ser frem til at servicere virksomheder i både øst og vest med vores dygtige konsulenter.

>> People-IT website

>> aHOC website

Vil du vide mere?

Carsten Sixhøi