Omtale C2IT regnskab 2020

10. marts 2021

C2IT Group kommer flot i mål i 2020

På trods af corona-krise og nedlukninger lander C2IT gruppen et særdeles positivt resultat i 2020.
C2IT Group, der i forvejen består af de tre virksomheder: C2IT, People-IT og IT-Kartellet, har blandt andet opkøbt ikke mindre end fire nye virksomheder i løbet af året.

Opkøb og frasalg giver regnskabet nogle meget flotte tal, både hvad angår omsætning og resultat, men på trods af disse måske lidt kunstigt høje vækstrater i regnskabet, så klarer selve forretningen sig også rigtig fint. “At driftsresultatet næsten er femdoblet fra ca. 11 mio. til omkring 53 mio., skal ikke alene tilskrives opkøb af nye virksomheder. Vi tjener også fornuftigt på vores almindelige drift, og kan klart mærke en stigning i investeringslysten inden for digitalisering i forhold til før corona. Mange produktionsvirksomheder har valgt at trække produktionen hjem til Danmark og for eksempel automatisere deres processer, så produktionsomkostningerne kan holdes nede,” forklarer Carsten Sixhøi, CEO i C2IT Group.

Integration af nye medarbejdere har topprioritet

Med opkøbet af de fire nye virksomheder runder antallet af medarbejdere hos C2IT Group ved udgangen af 2020 100 medarbejdere, og det er på trods af, at 24 medarbejdere er ’solgt fra’ i forbindelse med virksomhedssalg. “En så stor vækst i antallet af nye medarbejdere er altid en stor omvæltning for en organisation. Men på grund af corona og hjemmearbejde har udfordringen i 2020 været særlig stor. Et af vores helt store mål for 2021 er derfor at få skabt nogle stærke og alsidige teams, hvor medarbejderne kan trække på hinandens kompetencer og erfaringer. Det er jo netop pointen med for eksempel at opkøbe en virksomhed som Goathamster, hvor medarbejderne i gennemsnit er 24 år og bidrager med kompetencer fra spil-verdenen, som er ny i C2IT-regi,” siger Carsten Sixhøi.

Høje mål for fremtiden

C2IT Group har haft et meget travlt år i 2020 med opkøb af hele fire virksomheder, og ifølge CEO Carsten Sixhøi er planen, at denne udvikling skal fortsætte i 2021. “Vi forventer at runde en omsætning på minimum 300 mio. i 2021. I 2020 er det lykkes os både at vækste koncernen og tjene penge på driften. Det samme forventer vi at gøre i 2021. Om vi skal opkøbe fire nye virksomheder, afhænger naturligvis af potentialet i markedet. Men vi har allerede kig på nogle nye, spændende virksomheder. Så vores overordnede mål om at skabe ét stort ’supermarked’ for digitalisering, hvor vi kan løse alle kundernes behov, er en absolut realistisk målsætning inden for en nær fremtid,” siger Carsten Sixhøi.

 

Læs mere:
Hele årsrapporten 2020 for C2IT Group kan ses her

 

Om C2IT Group:

C2IT Group arbejder med digitalisering af danske virksomheder og organisationer og består af tre ben:

  • C2IT, der leverer ydelser med udgangspunkt i standard software primært fra Microsoft, som f.eks. Dynamics NAV/Business Central, Power BI, Power Apps, Office 365 og Teams.
  • IT Kartellet, der udvikler unikke softwareløsninger som f.eks. læringsportaler, webapplikationer og integrationsopgaver.
  • People-IT, der arbejder i markedet for freelanceydelser til Danmarks største virksomheder og organisationer.

 

Omtaler af C2ITs regnskab i andre medier

> ITWatch: C2IT er klar til at indfri vækstambitioner efter omfattende omstrukturering (artiklen ligger bag login)

> JydskeVestkysten: It-virksomheden banker overskuddet i vejret til 51 mio. kroner efter frasalg: – Vi solgte på det rigtige tidspunkt (artiklen ligger bag login)

Vil du vide mere?

Carsten Sixhøi