Samarbejde med designfirma

2. juli 2018

Vi har indgået et spændende samarbejde med det digitale designhus Mundfuld Studio i Aarhus omkring design og kommunikation.

Martin Ejvind Arthur Weiling, der er både ejer, grundlægger og Creative Director hos Mundfuld, er den kreative sjæl bag vores nye identitet med bl.a. nyt logo og nyt website.

To elementer: Kunder + Vi gør IT simpelt

Tanken bag vores nye website er at sætte kunderne i centrum og fortælle historien om deres forretning og hvordan IT er et element i deres udvikling og vækstrejse. Vores kunder er meget forskellige både ift. størrelse og branche – og lige så forskellig er den måde, hvor vi har hjulpet dem med at gøre IT simpelt. Få et indblik i vores kunder gennem bl.a. små videoer her.

Det meget simple logo er i tråd med vores motto VI GØR IT SIMPELT!
Vores altoverskyggende mål er at gøre IT simpelt og skabe et solidt fundament for, at vores kunder kan optimere og drive deres forretning i stedet for at bokse med IT. Vi tager hver gang udgangspunkt i kundernes forretning for at finde den helt rigtige løsning.

Denne fremgangsmåde har været inspirationen til vores logo, som ikke kun er ét logo, men mange forskellige. Vores kunder er ikke ens, ej heller deres behov. Måden vi hjælper på og “lukker huller” er derfor fleksibel fra kunde til kunde, men altid forankret i de samme grundlæggende principper om at kompetencen gør en forskel, når IT skal gøres simpelt.
Det minimalistiske design i C2IT logoet er gennemgående i Martins arbejde, som dækker over både logoer, websites og plakater. Hans nyeste projekt inden for enkelhed er Mugstars CO. Tidligere har han bl.a. designet en række dyreplakater, og her bliver det ikke mere enkelt end det grafiske print ”Regnorm”.

Vi glæder os til flere kreative input fra Martin og resten af teamet hos Mundfuld Studio.