Sentia’s tidligere adm. direktør starter i C2IT

3. september 2018

Michael Meister klar i C2IT

Sentia’s tidligere adm. direktør Michael Meister skal bidrage til at vækstvirksomheden C2IT fortsætter sin positive udvikling og vækstambitioner – ikke mindst i københavnsområdet.

Et Scoop

C2IT’s CEO og hovedaktionær, Carsten Sixhøi, siger: ”At det er lykkedes at få Michael Meister ombord er lidt af et scoop. Vi har kendt hinanden i mange år og har altid syntes at det kunne være sjovt at arbejde sammen, og da muligheden opstod i foråret, begyndte vi, at tale om en model for et samarbejde. Det er nu faldet på plads, så nu skal vi i gang”.

For Michael Meister har ’holdet’ været helt afgørende: ”For mig har det altid været vigtigst, at dét hold, jeg er en del af har et fælles værdigrundlag omkring dét at drive forretning – og så selvfølgelig, at jeg tror på forretningen og på at jeg selv kan gøre en forskel. Holdet omkring C2IT med Carsten Sixhøi i spidsen har gennem flere år vist, at de er dygtige, seriøse og langsigtede med det de laver så, at få lov at blive en del af et rigtigt godt hold er jeg selvfølgelig meget glad for”.

Exit Sentia

Michael Meister forlod Sentia i forsommeren efter at have stået i spidsen for selskabet gennem en årrække. Han var oprindelig adm. direktør i Jaynet og sammen med hovedaktionæren Jakob Kjærgaard solgte han Jaynet til Sentia tilbage i 2016. Og efter en række opkøb forlod han selskabet tidligere i år. En exit som han selv kalder naturlig: ”I Sentia var vi kommet til et punkt, hvor det var rigtigt for mig at stå af. Jeg har været meget glad for min tid i Jaynet og Sentia. Virksomheden – og ikke mindst ‘holdet’ – var virkelig et high-performance-team med gode kunde- og medarbejdertilbagemeldinger, så jeg ser tilbage på den tid med meget stor glæde”.

 

C2IT gør IT simpelt

C2IT er en virksomhed med en omsætning på ca. 150 mio., der beskæftiger sig med at gøre alle former for IT simpelt for deres kunder. Det er blandt andet inden for områderne Microsoft Dynamics, Business Intelligence, systemudvikling, IoT samt drift af alle disse typer løsninger samt IT-infrastruktur, outsourcing og IT-rådgivning. Virksomheden er i dag stærkt repræsenteret vest for Storebælt og er i hastig vækst på Sjælland. Væksten er både organisk og via opkøb.

Carsten Sixhøi siger i den forbindelse: ”Vores strategi er, som den har været i 15 år, at fordoble vores forretning hvert andet til tredje år. Til dét formål har vi kontinuerligt brug for at styrke vores ledelsesstruktur, så vi er rustet til væksten, herunder de opkøb som jeg håber vi lykkes med. 2018 tegner til at blive et historisk godt år for vores virksomhed”.

Vil du vide mere?

Carsten Sixhøi