Azure Services

Azure Services

Azure er en cloudbaseret platform fra Microsoft, der tilbyder en række tjenester, der kan bruges til alt fra dataanalyse og databehandling til netværk og filopbevaring.

Det afgørende ved Azure er, at vi kan designe løsninger, der meget præcist kun udfører en specifik funktion og uden behov for licens til styresystem, CPU, RAM, data, backup m.v. Det benævnes Microservices og medfører en betydelig fleksibilitet og besparelse for kunden i forhold til traditionel serverhosting.

Vi benytter Azure Services i de tilfælde, hvor kundens løsning og behov kræver særlige server- eller dataressourcer, avanceret netværksstyring eller tilsvarende.

Skalerbart og altid opdateret

Med Azure Services, herunder Office 365, kan vi nemt skalere løsningerne op og ned efter behov. Dette giver en enestående fleksibilitet og er særligt værdifuldt for virksomheder i vækst eller for kunder, der oplever svingende IT-behov henover året/sæson. Derudover bliver alle cloudbaserede løsninger løbende opdateret og ajourført med nyeste versioner, patche m.v. Det er dermed slut med dyre opgraderingsprojekter af bagvedliggende programmer, serveroperativsystemer m.v.

Vil du vide mere?

Steffen Zwicki Meulengracht