Sikkerhed

Sikkerhed

Vores sikkerhedsstandarder sikrer at alle apps, adgange, brugeropsætning og adfærd overvåges for at varetage højest mulig datasikkerhed, og for at identificere anormaler og andre forhold der skal tages aktion på.

Eksempler på vores sikkerhedstiltag omfatter blandt andet Antivirus, Dynamisk spamfilter, backup samt Conditional Access Policy. Sidstnævnte er en service der på toppen af traditionel rettighedsstyring definerer, hvilke typer dokumenter og Apps der må tilgås fra hvilke brugere, afhængigt af brugerens device, tidspunkt, geografiske placering m.v. Det betyder at følsom data kan skærmes mod utilsigtet adgang eksempelvis fra en mobiltelefon på et skævt tidspunkt og fra en fremmed verdensdel.

Cloud Benchmark

Udviklingen indenfor sikkerhed, vira og andre bruger- og datamæssige trusler flytter sig hele tiden. Cloud Benchmark er et tilbud om, at vi løbende rapporterer på ubrugte licenser, brugere som evt. har forsøgt frakobling af sikkerhedsfeatures eller anden sikkerhedsmæssig afvigende adfærd. Dette følges af konkrete anbefalinger til sikkerhedsændringer – alt sammen for at kunden får et samlet overblik og dokumentation på sundhedstilstanden af deres IT-setup.

Vil du vide mere?

Steffen Zwicki Meulengracht