SMV:Digital

Få rådgivning til at søge tilskud hos SMV:Digital

Hos C2IT tilbyder vi rådgivning om digitale projekter, digital strategi og forretningsudvikling inden for alle brancher.

Særligt for danske SMV’er er der en rigtig god mulighed for at tage hul på digitalisering og den digitale omstilling i virksomheden, nemlig via SMV:Digital, der løbende åbner for tilskud til digitale projekter.

Er din virksomhed nysgerrig på, hvordan du kan søge om tilskud via SMV:Digital eller har du måske allerede søgt om tilskud og er på udkig efter en rådgiver?

Så kan vi hjælpe dig!

 

Digital omstilling

Ved en digital omstilling bliver der inkorporeret en digital strategi i din virksomhed, som medfører en række nye løsninger, som resulterer i en digital sikkerhed, der vil være svær at opnå uden denne teknologi.

Hos C2IT sørger vi for løsninger på et simpelt og brugervenligt niveau, så vi kan hjælpe med at styrke din virksomheds vækst.

 

Hjælp til ansøgning af tilskud og puljer

Hos SMV:Digital kan du som dansk SMV’er søge om tilskud til privat rådgivning, investering i IT og teknologi eller få hjælp til at udvikle dine egne eller dine medarbejderes kompetencer inden for blandt andet automatisering, digital sikkerhed eller e-handel. Dette er med til at styrke din virksomheds konkurrenceevne.

SMV:Digital åbner løbende for forskellige økonomiske tilskud til forskellige formål. Du kan se aktuelle puljer på smvdigital.dk.

 

Vi rådgiver dig

Hos C2IT Digital sidder vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig med digital rådgivning.
Vi kan hjælpe dig i ansøgningsprocessen med at søge tilskud hos SMV:Digital – både med selve ansøgningen, og hvis du er i tvivl om hvilken pulje du bør søge.

I anden omgang kan vi hjælpe dig med de videre konkrete skridt i den digitale omstilling som f.eks.:

  • Hjælp til at lave en digital strategi
  • Kortlægning af dine muligheder og en plan for at komme i gang
  • En fast hånd i ryggen og en masse erfaring med rent faktisk at komme i mål med det, du drømmer om på den digitale agenda.

Med andre ord: Vi holder dig i hånden på hele rejsen som din digitale ”voksenven”.

Kontakt os

Har du tænkt over at lave en digital strategi, en analyse af et potentiale, en markedsafdækning eller har du brug for projektlederhjælp, rådgivning og sparring til at komme i gang eller i mål med et digitalt projekt – så er SMV:Digital til dig.

Vi står klar på sidelinjen til at hjælpe dig – med mange års erfaring med digitale projekter, digital strategi og forretningsudvikling.

Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan komme i gang med dit digitale projekt eller din digitale strategi. Fang vores kompetente rådgivere, der er godkendte under SMV:Digital:

Vi glæder os til at hjælpe dig i hele den digitale proces.

SMV digital rådgivning hos c2it

Vil du vide mere?

 

Johannes Tange Jørgensen