Freelance IT-konsulenter

Kompetencen gør en forskel…

Vores adgang til et vidtrækkende netværk af konsulenter er din garanti for, at du altid får den rette IT-konsulent til at løse opgaverne og projekterne i din organisation.

Vi kan hjælpe med at finde de helt rette freelance IT-konsulenter inden for en bred ramme af kompetencer som f.eks.:

  • Projektledere
  • Udviklere
  • Programledere
  • Testere.

Unikt match mellem kunde og konsulent

Vi har leveret IT-konsulenter til en lang række kunder siden 2003 – i dag sker det under navnet People-IT, der er en del af C2IT Group.

Vi arbejder hver dag hårdt for at sikre det perfekte match mellem kunde og konsulent. I løbet af årene er vores netværk vokset, og det spænder efterhånden bredt – ikke kun i Danmark, men også internationalt.

Vi har erfaring med forskellige brancher, og vores kunder tæller blandt andre virksomheder som Vestas, TDC, COOP, Siemens, Regionerne, ATP, DR og mange flere.

Vi bygger bro mellem kunde og konsulent. Faglighed matches med opgave, og kultur matches med personlighed. Vi lægger stor vægt på, at People kommer før IT.

Samarbejdskoncepter

Vi gør samarbejdet enkelt og tilpasser os kundens processer og systemer. Problemfrit, kompetent og ligetil.

Vi tilbyder to koncepter:

  1. Du anmoder om en konsulent til en opgave. Vi screener og finder den/de bedste konsulenter til opgaven. Når der er et match, underskriver vi Statement of Work (SOW) med de specifikke vilkår for konsulenten og den respektive opgave.
  2. Du har allerede den/de rigtige konsulenter eller konsulentvirksomhed. Du ønsker dog, at vi konsoliderer håndteringen af kontrakter, administrative opgaver samt fakturering. Du informerer os omkring detaljerne, hvorefter vi underskriver kontrakter med konsulenten og tager os af alting, så længe kontrakten er gældende. Nemt og fleksibelt!

Vi ser meget frem til at hjælpe dig med at få succes med dine IT-projekter.

Vil du vide mere?

Så er du meget velkommen til at besøge people-it.dk eller kontakte: