BEMÆRK! Continia meddeler

Continia Cloud OCR kører bagud, hvilket forårsager længere behandlingstider end normalt. Vi skalerer vores infrastruktur for at fremskynde behandlingen af ​​verserende dokumenter.

Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse søndag d. 12/2 fra 10.00 - 14.00
Continia Cloud OCR vil gennemgå planlagt vedligeholdelse. OCR behandling er utilgængelig i denne periode, da der udføres en teknisk opgradering, der kræver, at systemet er offline.
E-mails sendt til OCR-behandling under vedligeholdelse vil blive sat i kø som normalt og behandlet, når vi bringer OCR-tjenesten online igen.
 

 

Data Warehousing

Få styr på multiple datakilder

Et Data Warehouse, der håndterer multiple datakilder, er en selvfølge hos os. Hvis I eksempelvis har skiftet jeres ERP-system ud med et nyt og mere moderne ERP-system, kan vi hjælpe med at sikre fortsat adgang til de gamle data via en centraliseret Data Warehouse-løsning. På den måde undgår I at skulle holde gamle systemer i live i al evighed.

Vi ser flere og flere services, der ligger i skyen, og en integration til dem, gør det muligt for jer at træffe de rigtige beslutninger på validt grundlag. Hver gang. Ved opbygning af et robust og struktureret Data Warehouse sikrer vi valide data og mulighed for hensigtsmæssige sammenligninger på tværs af kildesystemer.

Vi håndterer historiske data (dimensioner såvel som transaktioner), varierende datakilder, rækkebaseret sikkerhed, værktøjer til opnåelse af bedre datakvalitet og master data.

Paletten af værktøjer favner MS SQL Server herunder Integration Services, Data Quality Services, Master Data Services og Jet Data Manager.

Hvis I er i tvivl om, hvorvidt I har den rette skalering af jeres servere; om det skal være cloud, on-premise eller en hybrid herimellem, ja, så er vi naturligvis også behjælpelige med dette.

Vil du vide mere?

Jesper Martin Gram-Jensen